Gazete Vatan Logo
Futbol Hesap Ankara'ya kaldı

Hesap Ankara'ya kaldı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Bursaspor sahasında Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Hesap Ankara'ya kaldı

Pozisyonlara giren Timsah'tı ama 28'de Uğur'un frikiğinde direğe takılan Gençler, 48'de Mervan'la golü buldu. 59'da Serdar müthiş bir voleyle skoru eşitlerken turu geçen 8 Nisan'da Başkent'teki maçta belli olacak

KIRAN kırana bir mücadele, kaçan pozisyonlar, yer yer yüksek tansiyon ve karşılıklı goller... İki takıma da bu güzel maç için teşekkürler. Yer yer uykumuzu getiren kupa randevuları içinde dün belki de en zevklisini izledik Bursa'da.

ETKİLİ başlayan ev sahibiydi. 12'de Josue'nin ara pasını İbrahim es geçti. Volkan'ın kaleciyi geçen vuruşunu Ahmet çizgiden çıkardı. 20'de seken topla soldan yıldırım gibi giren Aziz Behich'in plasesi direğin dibinden dışarı çıktı. Oyunu dengeleyen Gençler, 28'deki frikikte Uğur'la direği geçemezken ilk yarı böyle sona erdi.

YÜKSEK TANSİYON

49'DA Hleb, soldan Uğur'u gördü. O da penaltı noktası üstünde bomboş durumdaki Mervan'a "Al da at" dedi: 0-1. Gole rağmen yılmayan Timsah'ta, 57'de Volkan sağdan çizgiye inip Bakambu'ya verdi. Vuruşunda savunma etten duvar ördü.

Haberin Devamı

GELİYORUM diyen golü 59'da buldu ev sahibi. Josue'nin serbest vuruşunda Fernandao kafayla arka direğe indirdi, Serdar müthiş bir vole vurdu: 1-1. Son dakikaları sinir harbi şeklinde geçen maçta skor değişmezken Timsah'ta Volkan, 90'da kırmızı kart gördü.