Gazete Vatan Logo
Rizespor Hikmet Karaman'dan Beşiktaş itirafı

Hikmet Karaman'dan Beşiktaş itirafı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman'dan Beşiktaş itirafı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Hikmet Karaman'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Beşiktaş'a karşı burada oynamak kolay değil"

"Beşiktaş'a karşı özellikle burada oynamak kolay değil. Bir takıma karşı oynarken analizi düşünüyorsunuz. Galatasaray, Beşiktaş karşısında pozisyon vermemeye ve çabuk çıkmaya çalıştı. Biz de üçlü orta sahada kanatlara yardım ederek kaptığımız toplarla çabuk hücuma çıkmayı düşündük. Bir kere Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey. Beşiktaş'ı ayrı bir tarafa koy. Siz sadece Beşiktaş'a karşı oynamıyorsunuz ki..Öyle bir 12. adam var ki, 40 bin kişi takımın arkasında."

"Beşiktaş'ın attığı golde biz hatalıyız"

"Beşiktaş'ın attığı bir şut gol oldu ki orada da biz hatalıyız. Futbolda büyük takımlara karşı salise, hata yapmayacaksınız. İlk devre içeri 1-0 girdik, ikinci yarı oyun disiplinini devam ettirmemiz lazımdı. Beraberliği bulmayı düşündük. Pozisyon da bulduk. Topun Beşiktaş'ta olması doğaldır. Beşiktaş taraftarı son 10 dakikada top bizdeyken bizi ıslıklamaya başladı. Bu Avrupa maçlarında olur. Bir pozisyon var, penaltı mı değl mi tartışılır. Güzel de önüne aldı, vurması lazımdı."

Haberin Devamı