Gazete Vatan Logo
Rizespor Hikmet Karaman’dan terör tepkisi!

Hikmet Karaman’dan terör tepkisi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Stratejik konumlardaki insanların bu terör olaylarına bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor. İnsanların birbirini öldürmesi kadar kötü bir şey yok" dedi.

Hikmet Karaman’dan terör tepkisi!

Karaman, Mehmet Cengiz Tesislerinde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, vefat edenlerin yakınlarına da sabır diledi.

Yaşanan olayın acı verici ve tarifinin imkansız olduğunu vurgulayan Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu yapan insan bu hale nasıl geliyor? Bunu yapan insan acı çekmez mi? Bu nasıl bir insanlıktır? Bazen insanlar mı, hayvanlar mı daha kötü diyorsunuz? Hayvana bir şey öğretiyorsun, yapıyor ve sadık kalmaya çalışıyor. Böyle bir insanlık, böyle bir vahşet olabilir mi? Suçsuz insanlara yönelik böyle bir olay olur mu? Yine Suriye'de vahşet derecesinde olaylar yaşanıyor. Bu nasıl Müslümanlıktır? Stratejik konumlardaki insanların bu terör olaylarına bir çözüm yolu bulmaları gerekiyor. İnsanların birbirini öldürmesi kadar kötü bir şey yok."

"Ben artık Allah'tan teröre karşı bir mucize bekliyorum" diyen Karaman, "Terörizmi destekleyenler bir şey yapmıyor. Terörün durmasını isteyenlerin de elinden bir şey gelmiyor. Bu gidişata bakarsanız dünyanın sonu geliyor" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Karaman, yaşanan acılara rağmen hayatın devam ettiğini ve hafta sonu Akhisar Belediyespor ile zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Alt sıralardaki takımlar puan alarak bize yaklaşıyor. Biz kendimizden eminiz. Ne yaptığımızı biliyoruz. İkinci yarıda birtakım şanssızlıklar yaşadık. Bunlara rağmen ligi en iyi şekilde tamamlayarak kupada da iyi bir derece yapmak istiyoruz. Önceliğimiz, Akhisar deplasmanından 3 puan almak. Olmazsa en kötü beraberlik hedefliyoruz."