Gazete Vatan Logo
Rizespor Hikmet Karaman: 'Türkiye'nin Modric'i olabilir...'

Hikmet Karaman: 'Türkiye'nin Modric'i olabilir...'

Galatasaray'la 1-1 berabere kalan Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, genç yetenek Recep Niyaz'ın Türkiye'nin Modric'i olabileceğini belirtti.

Hikmet Karaman: 'Türkiye'nin Modric'i olabilir...'

Yedikleri gole kadar iyi mücadele ettiklerini belirten Karaman; "Maçtan önce Galatasaray'a farklı bakmak gerekirdi. Değişen bir hocayla, farklı 2-3 oyuncuyla maça çıktılar. Maçın içinde bazı kararlar verdik. Gole kadar iyi bir Rizespor vardı sahada. Kaptığımız toplarla olgun ataklar, iyi paslar yapabilsek daha farklı olabilirdi. Yediğimiz golde baskı yok, pres yok, ayağımızdaki topu verdik. Josue cin gibi, hemen araya bir koşu yaptı, çıkardı topu ve gol oldu." dedi.

Genç oyuncu Recep Niyaz'ın geleceğin Modric'i olabileceğini belirten Karaman; "Recep Niyaz'a hep diyorum, Modric'i izle ve çalış. Gerekenleri yaparsa Türkiye'nin Modric'i olabilir, iyi çalışırsa neden olmasın. Herkes Galatasaray'ın son dakikada kaçırdığı pozisyonu söylüyor, bizim kaçırdığımız daha netti. Galatasaray'a iyi bir fizik antrenmanı da yaptırdık. 118 kilometre koştular, daha önce 118 kilometre koşu yok Galatasaray'da. Maç bitti, iyi bir oyun var. 7 tane maç var içeride, Rizespor iyi bir takım. Skora da bunu yansıtacağız, daha farklı olacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı