Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Hikmet Karman: Mensah atsa maç farka giderdi

Hikmet Karman: Mensah atsa maç farka giderdi

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman, "Maçtan 2-3 gün önce söylenenler var, medyada yazılanlar var. Kaya Çilingiroğlu'nun yazdığı bir şey var. Söylemeyecektim ama bu kadar benzerlik mi olur diyorsun. 3 oyuncumuz atıldı. Bir hafta çalışacağım, oyuncular eşek gibi mücadele edecek, ama 99’da maçı kaybedeceğim" dedi.

Hikmet Karman: Mensah atsa maç farka giderdi

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman yayıncı kuruluşa konuştu.

"Maçı mı yorumlayacağız, hakemi mi yorumlayacağız, verdiği kararlardaki tutarsızlıkları mı yorumlayacağız? Mağlubiyetten sonra hiçbir şeyi geri getiremezsiniz. Biz mağlup olduk. İlk yarı iyi oynadık. Mensah ikinci yarı 2. golü atsa maç farka gider, tartışmasız."

"Hakem 8 dakika uzatma verdi. 90+8'den sonra hakem maçı nerede bitirebilirdi, lütfen bunu izlesinler. 8 dakika uzatma vermedin mi, neden maçı bitirmiyorsun?"

"Bırak maçı kaybetmeyi 3 oyuncumuz atıldı"

"Golü attık, hakem VAR'ı bekledi. Umut Bulut orada 'Hocam ne var bu golde?' dediği için sarı yedi, sonra ikinci sarıdan atıldı. Pedro'nun pozisyonuna bakıyorum. Ya ne var bunda sarı kartlık hocam? Bırak maçı kaybetmeyi 3 oyuncumuz atıldı."

"Oyuncular eşek gibi mücadele edecek, ama.."

"Maçtan 2-3 gün önce söylenenler var, medyada yazılanlar var. Kaya Çilingiroğlu'nun yazdığı bir şey var. Söylemeyecektim ama bu kadar benzerlik mi olur diyorsun. 3 oyuncumuz atıldı. Bir hafta çalışacağım, oyuncular eşek gibi mücadele edecek, ama 99’da maçı kaybedeceğim."

Haberin Devamı

Basın toplantısında konuşan Karaman, "3-2 biten maçtan sonra takımımız 3 tane kırmızı kart gördü. Maçı teknik açıdan değerlendirmek çok zor. Hakemlerle ilgili maç öncesi bazı sözler söylenince insanın aklından bir şeyler geçiyor. İlk devreyi 1-0 önde tamamladık. İkinci devre Mensah'ın pozisyonu vardı. Onu atmış olsaydı rahatlayacaktık. Maçın içinde hakem kontrolünü kaybetti. Bence hakem skora damgasını vurdu. Maçın teknik analizi; bir penaltıdan gol yiyoruz, bir kendi kalemize atıyoruz, bir de 99'uncu dakikada gol yiyoruz" ifadelerini kullandı.