Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hızlı olalım ilk golü atalım!

Hızlı olalım ilk golü atalım!

Mustafa Denizli, Mersin'de kazanmanın anahtarını oyuncularına verdi.

Hızlı olalım ilk golü atalım!

SON dört lig maçında sadece bir galibiyet alabilen ve zirvenin de oldukça gerisinde kalan G.Saray’da teknik direktör Mustafa Denizli, Mersin karşısında takımına çabuk gol bulmaları emrini verdi. Burak Yılmaz’ın da ayrılması ve Sinan Gümüş’ün sakatlığı sonrasında elinde sadece Umut Bulut’un kalması Mustafa Denizli’yi yeni formüller üretmeye zorlarken deneyimli çalıştırıcı da buna göre takımda mantalite değişikliklerine gitti.

14 puanla düşme hattına demir atan ve artık son kozlarını oynayarak her maçtan puan çıkarmak zorunda olan Mersin’in dirençli bir futbol sergileyeceğini düşünen Denizli oyuncularına maçın anahtarı olarak da erken bulunacak bir golü gösterdi.

‘MORAL OLACAK’

SİVAS ile oynanan maçta 14. ve 24. dakikalarda gelen iki golle birlikte hem nefes alan hem de rakibin direncini bir hayli kıran G.Saray son 3 puanını da bu karşılaşmada aldı. Mersin karşısında oyuncularının dengeyi bozamamaları halinde rakibin de galibiyete olan inancının katlanarak artacağını düşünen

Denizli, “Maça iyi başlamamız gerekiyor. Biz oyun şablonumuzu istediğimiz gibi sahada gösterirsek maçı lehimize çevirebiliriz. Öncelikle yapmamız gereken konsantrasyonumuz tam şekilde sahaya çıkmak ve özellikle ilk 30 dakikada bulacağımız gol veya gollerle skoru lehimize çevirmek. Hızlı oynayalım, ilk golü biz atalım ve Mersin’den 3 puanla Lazio maçına moral olarak da hazır olalım” sözleriyle oyuncularına isteklerini aktardı.

Haberin Devamı