Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Hoca bugün belli oluyor

Hoca bugün belli oluyor

Beşiktaş yönetimi bugünkü toplantıda yeni teknik direktör adaylarını masaya yatıracak

Hoca bugün belli oluyor

5 Temmuz’daki kampa 1 ay kaldığı için hızlı hareket etmek zorunda olan siyah-beyazlı yönetim,

bir an önce teknik direktörü belirlemek, ardından da transfer çalışmalarına hız vermek istiyor

BEŞİKTAŞ’TA bugün kritik gün... Siyah-beyazlı yönetim çok önemli bir toplantı gerçekleştirecek... Gündemin 1 numaralı maddesi Slaven Biliç’ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği...
YÖNETİCİLER Akaretler’deki kulüp binasında yapılacak zirvede hoca adaylarını masaya yatıracak. 5 Temmuz’da başlayacak Bielefeld kampına sadece 1 ay kaldığı için hızlı hareket etmek zorunda olan yönetim, bir an önce teknik patronu belirlemek ve ardından da yeni hocanın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vermek istiyor.
YÖNETİM bugünkü toplantıda bir hoca adayını ön plana çıkaracak. Sonrasında da bu ismin takımın başına getirilmesi için görüşmeler başlayacak. Yöneticiler yapılacak toplantıda diğer adayları da alt alta sıralacak ve toplantıda ön plana çıkan hocayla anlaşılamaması halinde ibre, oluşturulacak listede ikinci sırada yer alan teknik direktöre çevrilecek.
GÜÇLÜ ADAYLAR VAR
İLK başta Shakthar Donetsk’i çalıştıran ve 2002-03 sezonunda Beşiktaş’ı şampiyon yapan Mircea Lucescu’yu gündemine alan ancak Romen hocayı Ukrayna ekibinden koparamayan yönetimin listesinde Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Marcelo Bielsa, Jorge Jesus, Lucien Favre ve Rene Girard gibi önemli çalıştırıcıların bulunduğu biliniyor.

Haberin Devamı