Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Hoca sorunu belirledi! Transfer şart...

Hoca sorunu belirledi! Transfer şart...

4-1’lik Las Palmas yenilgisinde yapılan defans hataları ve Atınç’ın sakatlığı Beşiktaş’ta transfer hesaplarını alt üst etti. Şenol Güneş, Başkan Orman'la yaptığı görüşmede savunmaya takviye istedi Siyah-beyazlı yönetim, Joao Miranda ve Gustavo Gomez için girişimlerine hız verdi

Hoca sorunu belirledi! Transfer şart...

Beşiktaş, İspanya'daki hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 yenilirken defansın büyük hatalar yapması, üzerine de Atınç Nukan'ın uzun süreli sakatlığının eklenmesi yönetimin hesaplarını bozdu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, "Üç kulvarda birden mücadele edeceğiz. Risk alma lüksümüz yok. 4 tane iyi ve hazır stopere ihtiyacım var" dediği öğrenildi. Transferde forvet ve kanat bölgelerine yoğunlaşan siyahbeyazlıların, bu görüşme sonrası stoperi de öncelikli mevkilere eklediği belirtildi.

KİRALAMAK İÇİN GÖRÜŞÜYORLAR

Pepe'nin gelişi sonrası savunduğu "İyi ve uygun bir stoper olursa alırız, olmazsa mevcut isimlerle yolumuza devam ederiz" görüşünü terk eden Beşiktaş'ın daha önce temasta bulunduğu Milan'lı Gustavo Gomez ve Inter'li Joao Miranda için girişimlere hız verme kararı aldığı ifade edildi. Siyah-beyazlılar, bu iki isimden birisini kiralama yoluyla kadrosuna katmayı planlıyor. 24 yaşındaki Gomez, geçen sezon 19 maçta Milan formasını giyerken, 32 yaşındaki Miranda ise Inter'le 32 karşılaşmaya çıktı.

Haberin Devamı

(Sabah)