Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hollandalılar bile dalga geçti!

Hollandalılar bile dalga geçti!

Hollandalı medyası, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat için alaycı yorumlar yaptı.

Hollandalılar bile dalga geçti!

Fenerbahçe'nin, kendi evinde Bursaspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından ligin ilk 3 haftasını 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle kapatması okları teknik direktör Dick Advocaat'a çevirdi.

Henüz yeni geldiği için taraftarların ve spor basınının bir müddet zaman tanıdığı Hollandalı çalışırıcı, Bursaspor maçı sonrasında eleştirilmeye başlandı.

Advocaat'a gelen eleştiriler sadece Türk medyasıyla sınırlı değil Fenerbahçe ile apar topar anlaştığı gün Hollanda basınında eleştirilen Advocaat için hem karikatür yapıldı hem de geleceği ile ilgili alaycı ifadeler kullanıldı.

"BURADAN ANGOLA'YA GİDER!"

Voetball International'ın yazarı Kraay, Hollanda Milli Takımı'ndaki görevini apar topar bırakarak Fenerbahçe'ye giden Dick Advocaat için, "Bravo Dick. 68 yaşında iyi olan şeyi yaptığını düşündüğün için tebrikler! Buradan da Angola'yı çalıştırmaya gidersin. Derken 6 aylığına Den Haag'da danışmanlık, sonra da Çin... 72 yaşında ne yapacaksın? Ondan sonra da eşine 'artık son' diye söz verirsin. Bravo Dick! Böyle devam et" şeklinde alaycı bir üslupla Hollandalı teknik adamı eleştirdi.

Haberin Devamı

(Hürriyet)