Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hoşgeldiniz!

Hoşgeldiniz!

İlk maçlarında gol atan Feghouli ve Denayer, performanslarıyla da Igor Tudor’dan tam not aldı. Hırvat hoca, iki oyuncusunu da ligdeki Antalyaspor karşılaşmasının kadrosuna dahil edecek.

Hoşgeldiniz!

Milli arada Eyüpspor ile hazırlık maçı yapan Galatasaray’da özellikle Denayer ve Feghouli’nin performansları merak ediliyordu. Her iki futbolcu da bu karşılaşmada forma bulurken, birer de gol attılar. Teknik direktör İgor Tudor, Manchester City’den hazır gelen Denayer’den oldukça memnun kalırken, Feghouli’nin de savunma arkasına yaptığı koşuları çok beğendi. Cezayirli kanat oyuncusunun fizik olarak hazır duruma gelmesi için özel program uygulayan Tudor, her iki futbolcusunu 4. haftadaki Antalyaspor maçının kadrosuna almayı planlıyor. Serdar Aziz’in A Milli Takım’da burnu kırıldığı için Antalyaspor mücadelesinde oynamama ihtimali bulunuyor. Tudor, Serdar’ın yerine direkt olarak Denayer’i ilk 11’de dahi görevlendirebilir.

11’e de girecekler

Feghouli ise Antalyaspor maçının ilerleyen bölümlerinde forma şansı bulacak. İlerleyen süreçte yani takım arkadaşlarına tam anlamıyla uyum sağladıktan sonra hem Denayer hem de Feghouli, düzenli olarak ilk 11’deki yerlerini alacak. Tek soru işareti, Tudor’un Feghouli’yi kimin yerine oynatacağı...

Haberin Devamı

Tudor: Tempomuz artacak

Cim Bom ligin ilk 3 haftasında oynadığı futbol ile alkış alırken, teknik direktör İgor Tudor tam anlamıyla kusursuz bir takım yaratmak istiyor. Henüz beklenen seviyeye ulaşmadıklarını belirten Hırvat çalıştırıcı yakın çevresine, “Uyum sorunu aşıldıktan sonra tempomuz daha da artacak. Takımın birbirini iyice tanıması gerekiyor. Maçların belli bölümlerinde kopmalar yaşanıyor. Bunu aşacağız. 90 dakika boyunca basan, oyunu sürekli rakip sahada oynamak isteyen bir Galatatasaray izleteceğiz” dedi. Tudor antrenmanlarda taktiksel çalışmaların yanı sıra takımın fizik durumunu daha yukarıya çekmek için de uğraşıyor.

Önce galibiyet sonra tatil...

Eyüpspor’u hazırlık maçında 4-2 yenen Galatasaray’da, teknik direktör İgor Tudor oyuncularına 1 gün izin verdi. Sarı-Kırmızılı futbolcular, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Tudor öğrencilerinden iyi şekilde dinlenmelerini isterken, milli oyuncular takıma döndükten sonra tempo artacak. Cim Bom, pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)