Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hücumda Denizli farkı

Hücumda Denizli farkı

Mustafa Denizli takımdaki değişimi en uç noktadan başlatıyor

Hücumda Denizli farkı

Deneyimli teknik adam, gol yeme sorununu devre arasındaki hamlelerle aşacak. Ancak ilk yarının bitimine kadar puan kayıplarının önüne geçmek isteyen Denizli yeni hücum varyasyonları ile fazla gol atarak kazanmak istiyor

SON dört resmi maçta kalesinde gördüğü 11 golle galibiyeti unutan sarı-kırmızılılar ligdeki 3 maçta da toplam 7 puan kaybedince fatura da savunmaya kesildi. Bir türlü gol yeme hastalığına çare bulunamazken teknik direktör Mustafa Denizli de takımın kazanması için çareyi daha fazla gol atmakta buldu.

SARI-kırmızılı takımın savunmadaki aksaklıklarını tam anlamıyla çözebilmek için ligin devre arasını bekleyen kurt hoca bu zamana kadar en az kayıp yaşamak için ise hücum organizasyonlarını da çeşitlendiriyor. Bu nedenle her idmanda hem kanat hem de hücum oyuncularına rakip savunmaları aşabilmek için yeni yan top varyasyonları çalıştıran Denizli, yaptığı uyarılarla da yeni dönemde istediklerinin işaretlerini veriyor. Dün yapılan antrenmanın ana bölümünü hücuma ayıran deneyimli teknik adam, özellikle hem sağ hem de sol kanada yerleştirdiği ikişer oyuncunun aralarında yaptığı pasların ardından isabetli ortalar yapmalarını istedi.

Haberin Devamı

HİÇ ÇEKİNMEYİN

FORVETLERİ hava toplarına yönelik çalışmalarda sürekli motive eden Denizli, şutları ile rakip kalede tehlike yaratacak oyuncuları da ceza sahasının dışına yerleştirerek sorumluluk almalarını istedi. Takımı ile yaptığı konuşmada orta yapmaktan ve şut atmaktan çekinmemeleri gerektiğini takımına anlatan Denizli, “Yediğimiz golden fazlasını atmak zorundayız. Madem çok gol yiyoruz o zaman fazlasını atarız” diyerek de hücumcularını hazırladı.