Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den sarı-kırmızı veda!

F.Bahçe'den sarı-kırmızı veda!

Sarı-lacivertliler 2-0 geriye düşüp, 7 kişi bitirdiği maçta Başakşehir’le berabere kaldı, bitime bir hafta kala şampiyonluğu G.Saray’a kaptırdı

F.Bahçe'den sarı-kırmızı veda!

İlk devresi 0-0 biten maçta ne olduysa 2. yarı oldu. M.Batdal’ın dublesi sonrası 81’de Diego farkı 1’e indirdi, 84’te Topuz atıldı. 89’da da Webo skoru 2-2 yaptı

90+3’te Alves golü koluyla kestiği gerekçesiyle penaltı yaptırıp kızardı, Caner küfürden atıldı. 90+6’da Webo rakibin kafasına tekmeden ihraç edildi

G.SARAY’IN derbi zaferi ve sonrasında resmi olarak gelmeyen şampiyonluğa rağmen kutlamalar yapması dün Başakşehir karşısında F.Bahçe’yi bitirdi! Sarı-lacivertliler, G.Saray’ın psikolojik baskısının altında ezildi ve şampiyonluğu son haftaya kalmadan rakibine verdi. Maç 2-2 bitti ancak hafızalara unutulmayacak bir maç olarak da kazındı.
7’DE Başakşehir atağa hızlı çıktı. Visca sağ kanattan pasını çıkardı, arkadan gelen Da Costa zamanlamasını düzgün yapsa topa dokunması yetecekti. 20’de bu sefer soldan Da Silva ortaladı, Visca vurdu, aut. 27’de F.Bahçe ilk pozisyonunu buldu. Caner’in soldan verdiği pasa Kuyt müsait pozisyonda kötü vurdu. 42’de serbest vuruşu Emre kullandı, Babacan uçarak topu çeldi.
2. yarı Emre-Meireles değişikliğiyle başladı. 48’de Portekizli uzaktan vurdu, top direği sıyırdı, aut. 53’te Başakşehir kanatlardan yaptığı organizasyonların meyvesini topladı. Uğur ortaladı, Batdal kafayı uzak köşeye vurdu: 1-0.
7 KİŞİ İLE KAZANILMAZ
58’DE Volkan boşa çıktı, Alves kafayla vurdu, Egemen topu tamamlamak istedi ama bu arada kale boştu. Sow, Yalçın’la çıktığı kafa topunda topu ağlarla buluşturamadı. 62’de F.Bahçe resmen durdu, bakakaldı. Visca’nın önü o kadar boş kaldı ki, yapacak tek şey topa vurmaktı, o da vurdu, top Volkan’dan döndü, Batdal pusuda bekleyip hırsla vurdu: 2-0. 74’de Caner sert orta yaptı, Webo ve Sow kafayla dokunamadı.
81’DE Diego çaprazdan o kadar güzel vurdu ki; kimse gol olduğuna inanamadı: 2-1. 90’da Caner bir kez daha ortaladı, Webo kafayı vurdu: 2-2. 90’da Mehmet Topuz’dan sonra Caner ve Alves’de kırmızı gördüğünde penaltıyı Mehmet kullandı ama auta. 8 kişiyle hücum ederken uzatmada Webo da kızardı. 7 kişiyle de maç kazanılamazdı!

Haberin Devamı