Gazete Vatan Logo
Fransa Ibra Premier Lig yolcusu

Ibra Premier Lig yolcusu

Sezon sonunda kulübü PSG’den ayılacak olan Zlatan Ibrahimovic, İngiltere Premier League’e gidebileceğinin sinyalini verdi.

Ibra Premier Lig yolcusu

Sezon sonunda kulübünden ayrılacağını açıklayan PSG’nin İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, geleceği ve yaşanan terör saldırıları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İsveç’in yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimovic, Türkiye, Belçika ve Fransa’da meydana gelen terör saldırılarının futbolunu etkilemeyeceğini ve insanlara pozitif enerji vererek eğlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

İbrahimovic, 2016 Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2016) hazırlık kapsamında Çek Cumhuriyeti ile yapacakları maç için bulunduğu milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu, bir İsveçli gazetecinin “Türkiye, Belçika ve Fransa’da meydana gelen terör saldırıları sizi korkutuyor mu?” sorusuna, “Öncellikle bu terör saldırıları beni çok üzüyor. Terör saldırıları futbolumuzu etkilemeyecek. Terör saldırılarına karşı insanlara pozitif enerji vererek onları eğlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Transfer konusuna da değinen 34 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:”Paris Saint Germain’de kalabilmem için Eyfel’in yerine benim heykelimi dikmeleri gerektiğini belirtmiştim. Hala heykelin hangi ölçüde olacağına karar vermedik ama Eyfel kulesinin yerine benim heykelimi dikeceklerine inanmıyorum.”

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi’nden kendisine teklifler geldiğini aktaran yıldız futbolcu, ”Bu sene iyi bir sezon geçirdim. İngiltere liginden teklifler alıyorum. Bu doğru ama sezon sonunda her şey olabilir. Geleceğim ile ilgili her şeyin şu anda çok parlak gözüktüğünü söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, 34 yaşına girmesine rağmen kendisini genç hissettiğini aktararak, ”Şu anda 35 yaşına girmek üzereyim. Bu sene hayatımın en iyi sezonunu geçiriyorum. Her yeni yıl bana ve futboluma bir şeyler katıyor. Tecrübem artıyor. Bu benim işim, ben bunu en iyi şekilde yapmak zorundayım” diyerek sözlerini tamamladı.

İngiltere’den kendisine teklifler geldiğini ve bu teklifleri değerlendirdiğini belirten golcü oyuncu,”Premier League’den teklifler olduğunu söyleyebilirim. Premier League bütün dünyadaki futbolseverlerin takip ettiği ve devamlı hakkında konuştuğu bir lig. Önümüzdeki yaz transfer döneminde bana gelen teklifleri değerlendirirken birçok kriteri değerlendirip ona göre karar vereceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tüm futbolseverlerin sezon sonunda hangi takıma transfer olacağını merak ettiği Zlatan Ibrahimovic’in ismi Premier League takımlarından Arsenal ve Manchester United ile anılıyor. İngiltere basınına göre, Jose Mourinho’nun Manchester United’ın başına geçmesi halinde, Ibrahimovic’in Manchester United’a transferine kesin gözüyle bakılıyor.

(Sporcope)