Gazete Vatan Logo
İtalya Yıldız oyuncu taraftarların saldırısına uğradı!

Yıldız oyuncu taraftarların saldırısına uğradı!

Inter taraftarları ile takımın yıldızı Mauro Icardi arasında başlayan büyük savaş patlak verdi.

Yıldız oyuncu taraftarların saldırısına uğradı!

Inter'in taraftar grubu Curva Nord, otobiyografisindeki ifadeleri nedeniyle kızgın olduğu İcardi'ye saldırdı. Inter'in Cagliari'ye 2-1 mağlup olduğu ve İcardi'nin penaltı kaçırdığı maçın ardından bir grup taraftarın oyuncunun evinin karşısına "Biz buradayız, senin Arjantinliler nerede?" yazılı bir pankart astığı ve yaklaşık 40 kişilik taraftarın, Icardi'ye saldırdığı ifade edildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre İcardi evinin önündeki saldırıdan binanın güvenlik görevlisinin silah çekmesi ile kurtulup evine ancak girebildi.

İŞTE SAVAŞA NEDEN OLAN OLAY VE SÖZLER

Icardi kitabında, taraftarların kendisine tepki gösterdiği bir maç sonrasında, soyunma odasında arkadaşlarına "Arjantin'den kiralık katiller getirerek onların işini bitiririm" dediğini aktarmıştı.

Arjantinli oyuncu, Instagram'dan yaptığı açıklamada taraftarlardan özür dilerken; "Şaşkın ve üzgünüm. Olay sonrasında yaşananları özetlemek istemiştim. Oluşan kaos nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Taraftarları hedef almak istememiştim. Kaptanlık benim bir rüyanın gerçekleşmesinin sembolü. Gol atarsam koşacağım kişiler sizlersiniz. Inter'i seviyorum ve beni ıslıklasanız bile; sizin benim için ne kadar önemli olduğunuzu, size ne kadar saygım olduğunu anlamanızı istiyorum. Kaptanlık için tek bir şey söyleyeceğim, Inter'in arkasında durun, her zaman olduğu gibi. Benim ve takım arkadaşlarımın size ihtiyacı var" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı