Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İdeal 11 aranıyor

İdeal 11 aranıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takıma saha sonuçlarına istikrar getirecek kadroyu bir türlü bulamadı.

İdeal 11 aranıyor

LİGDE geride kalan 20 maçta 23 puan kaybeden Beşiktaş bu sezon seri galibiyetler alamıyor. Siyah-beyazlılarda dikkat çeken bir diğer detay da kadro istikrarının oluşturulamamış olması...

ŞENOL Güneş, şampiyonlukla tamamlanan geçtiğimiz iki sezonun aksine 2017-18’de ideal 11’ini belirleyemedi. Yoğun takvim, sakatlıklar, cezalar, gelen-giden oyuncular önemli etken fakat kurt hoca bir iskelet oluşturmakta da zorlandı. Şenol Hoca’nın farklı futbolcu seçimleri oyuncuların da saha içi ezberi oluşturmasının önüne geçti.

ÖRNEĞİN orta sahada halen ideal üçlü belirsiz. Güneş; Atiba, Medel, Oğuzhan, Tolgay ve Talisca beşlisinden 3’ünü seçemedi. Defansın göbeğinde de Pepe sabit ama yanında Tosic mi, Medel mi, Vida mı oynayacak, deneyimli hoca kararsız. Beklerde de benzer bir durum var. Caner-G.Gönül-Adriano üçlüsünden ikisi oynuyor fakat hangi ikisi?

FORVET KİM OLACAK?

ŞENOL Hoca’nın şimdi ileri uçta da bir karar vermesi gerekecek. Negredo, Love, Larin ve son maçta girdikten sonra etkili olan Mustafa’dan biri santrfor olacak. Hatta belki de Love ya da Mustafa forvet arkasında kullanılacak. Güneş’in G.Birliği ile kupada oynanacak maçı lig provası gibi gördüğü ve haftaya Karabük maçında yine sürpriz bir 11 ile çıkabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı