Gazete Vatan Logo
Galatasaray Igor Tudor'dan Rodrigues yorumu!

Igor Tudor'dan Rodrigues yorumu!

G.Saray’ın yeni transferi Garry Rodrigues’i eski hocası Tudor, anlattı

Igor Tudor'dan Rodrigues yorumu!

PAOK'tan ayrılarak sezon başında Kardemir Karabükspor'un başına geçen Igor Tudor sezonun ilk yarısında oynattığı futbolla takdir topladı. Antalya'da takımı ile kampta olan Hırvat teknik adamla özel röportaj yaptı. Tudor, PAOK'ta çalıştığı eski oyuncusu Garry Rodrigues'i anlatırken, Karabükspor'un durumundan Galatasaray iddialarına kadar her soruya içtenlikle cevap verdi

"GALATASARAY İYİ İŞ YAPTI''

Garry Rodrigues'i İspanya'dan biliyordum. Elche küme düşürülünce serbest kaldı ve onu PAOK'a aldık. Hızlı, teknik ve dripling özelliği olan bir kanat oyuncusu.

"KALİTESİ İLE FARK YARATIR''

Garry Rodrigues, kalitesi ile saha içinde fark yaratır. Yunanistan'da çoğu takım kümede kalmak için oynuyor ve herkes topun arkasına geçiyor. Türkiye'de ise kalite daha yüksek ve Garry tipindeki kanat oyuncuları için daha çok alan var.

''İDMANLARI SEVEN BİRİ''

Türkiye'de Yunanistan'dan daha başarılı olacağını ve yeteneklerini göstereceğini düşünüyorum. Karakterine de değineyim. Öğrenmeye aç, kendisini geliştirmek isteyen, idmanları seven bir oyuncu.

Haberin Devamı

''BRUMA'YA BENZETİYORUM''

Ben onu Bruma'ya benzetiyorum. 'Galatasaray iyi iş yaptı' diyebilirim.

GALATASARAY TEKLİFİ

G.Saray söylentilerini ben de duydum. Bu tip yakıştırmalar işimizi iyi yaptığımızı gösteriyor. Elbette hayallerim var ama kimse gelecekte ne olacağını bilemez. Kontratım sezon sonunda bitiyor ama ben bugünü yaşıyorum ve bir sonraki idmanı düşünüyorum.

''TÜRK İNSANINI ÇOK SEVİYORUM''

Terör olaylarından herkes korkar sonuçta bu insani bir duygu. Bu sıralar artmaya başladı. İster istemez düşünmeye başlıyorsunuz. Ama ben negatif tarafından bakmak istemiyorum. Umarım her şey düzelecek. Ben Türk insanını çok seviyorum. Karabük halkı çok misafirperver...

''HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK''

Konyaspor'dan sonra ligin en çok koşan takımıyız. Ben kompakt futbolu tercih ederim. Topla oyunu domine etmek isterim ama bunun için elinizde orta sahada buna uygun oyuncular olmalı. Akılcı olmalıyım. Herkes sonuca bakar. Önce kaybetmemeliyiz ve bunun için de rakiplerden daha çok mücadele etmeliyiz.

Haberin Devamı

QUARESMA, KJAER VE BRUMA

(3 Büyükler'den 1 oyuncu seçme şansı olsa hangi isimleri alırsın?) - Galatasaray'dan Bruma, Beşiktaş'tan Quaresma ve Fenerbahçe'den Kjaer'i alırdım.

'CONTE İLE KONUŞUYORUZ''

Diego Simeone'ye benzetilmek gurur verici. Ama ben Antonio Conte'de kendimi görüyorum. Şu an bana göre dünyanın 1 numarası... Juventus'tan eski takım arkadaşım ve iki hafta önce kendisiyle konuştum, hala iletişim halindeyiz. Bir diğer eski takım arkadaşım Zinedine Zidane da Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak hocalığa başladı. Kendisi için süper bir başlangıç oldu!

PAOK'TAN NEDEN AYRILDI?

PAOK'un sahibi İvan Savvidis ligi kazanmak istiyor. Ama bir Olympiakos gerçeği var. Futbolda mucize yoktur. Sürekli oyuncu, hoca, yönetici değiştiren bir PAOK var. Biz de şampiyonluk yarışı dışında iyi bir atmosfer oluşmadı. Değişim istediler ve PAOK'tan ayrıldım. Savvidis kazanmak istiyor ama istikrar şart. Önce iyi bir kulüp yapısı oluşturulmalı. Kulüp her şeyin üstünde gelir. Bunu da zamanla öğrenecekler.

Haberin Devamı

''MITROVIC İLGİNÇ BİR OYUNCU''

İlginç ve genç bir oyuncu. Geçen yıl çok fazla izleme fırsatı bulamadım, Hırvatistan Ligi'ni takip edemedim. Son 10-15 yılda Hırvat futbolunda büyük gelişme var. Defansta da çok önemli Hırvat oyuncular var.

''BEŞİKTAŞ'IN VERDİĞİ PARAYI YÜKSEK BULDUM''

Beşiktaş'ın verdiği bedeli görünce yüksek olduğunu düşünüyorum. Genelde takımlar forvet oyuncularına yüksek paraları harcıyorlar, ama işin nihayetinde daha az gol yiyen takımlar kupaları kaldırıyor. Defans oyuncularına da bu paraların verilmesi mantıklı.

(Sabah)