Gazete Vatan Logo
Galatasaray Igor Tudor, Fatih Terim'in rekorunu kırma peşinde

Igor Tudor, Fatih Terim'in rekorunu kırma peşinde

Galatasaray'da sezon başında tartışılan teknik direktör Igor Tudor, Galatasaray efsanesi Fatih Terim'i geride bırakabilir.

Igor Tudor, Fatih Terim'in rekorunu kırma peşinde

Galatasaray takımı Igor Tudor yönetiminde Süper Lig'in ilk 5 haftasında toplatığı 13 puanla liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Teknik direktör Igor Tudor, yönetimindeki Galatasaray, sahasında oynadığı son 5 lig maçından galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'da Igor Tudor, Fatih Terim ile yarışıyor

Galatasaray'da işler yolunda gidiyor. Igor Tudor yönetiminde son 9 karşılaşmadan 8 galibiyet 1 bareberlik alan sarı kırmızılılar yenilenen kadrosu ile Süper Lig'de ilk 5 haftada 13 puan toplayarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

İÇERDEKİ KARABÜK MAÇINI ALIRSA RAKOR KIRACAK

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray, sahasında oynadığı son 5 lig maçından galibiyetle ayrıldı. Önceki son 5 maçlık seri, Fatih Terim ile şampiyonluğun geldiği 2014-15 sezonun son 5 haftasında alınmıştı. O sezondan sonra Prandelli ile 10, Terim ve Riekerink ile 9, Hamzaoğlu ile 8 puan toplanmıştı. Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Karabük maçını da kazanırsa Tudor, Terim'in 5 maçlık son serisini geride bırakacak. Bu arada Tudor döneminde Galatasaray 21. maçta 12. galibiyetini alırken 3 beraberlik ve 6 da yenilgi yaşadı. 40 gol atıldı. 26 gol yedi. Sarı-kırmızılılar ayrıca ligdeki son 9 maçının 8'ini kazanmayı başardı.

Haberin Devamı