Gazete Vatan Logo
Galatasaray Igor Tudor isyan etti! Yüzde 10 penaltı

Igor Tudor isyan etti! Yüzde 10 penaltı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-2 galip geldikleri Alanyaspor maçını değerlendirdi Rodrigues'in pozisyonu için ilginç ifadeler kullandı.

Igor Tudor isyan etti! Yüzde 10 penaltı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Galibiyet için yeni forma şanslı mı geldi?" sorusunu yanıtlayan Tudor, "Forma şans getirdi diye bir şeye inanmıyorum. Bugün acı çektiğimiz mücadele ettiğimiz bir maç oldu. İlk yarı çok fazla enerji harcadık. İyi bir mücadele ettik. İnanılmaz bir golcüleri var ve biri penaltıdan 2 gol attı. İki golü yoktan var eden bir oyuncu. İlk yarıda attığımız gollerin üzerine 2 tane daha atıp maçı bitirebilirdik.İlk yarıda 5 gol atabilirdik" dedi
Yeşil formalı güzel beyefendi
Maçın 71. dakikasında cezasahası içinde düşürülen Garry Rodrigues'in pozisyonuyla ilgili ilginç ifadeler kullanan Tudor, "Rodrigues'in pozisyonu yüzde 100 penaltı. Ancak yeşil formalı güzel beyefendi penaltıyı göremedi." diye konuştu.

Bruma hakkında çıkan transfer iddiaları için...

"Futbol dünyasında böyle transfer dedikoduları çıkabilir. Önümüzde bir maç daha var. O maçtan sonra kulüple oturur Galatasaray için hangisi iyi olacaksa ona karar verilir.

Haberin Devamı

Takımın koşu mesafesinin sürekli artması için..

"Bu beni mutlu eden bir istatistik. İyi çalıştığımızı gösterir. İdmanlardaki çalışmalar maça yansıyor. Çünkü idmanlarındaki performanslarını artırdılar."