Gazete Vatan Logo
Galatasaray Igor Tudor: 'Seneye Avrupa'da...'

Igor Tudor: 'Seneye Avrupa'da...'

Galalatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tudor, “Kalan 2 maçı da kazanarak ligi 3’üncü sırada tamamlamayı hedefliyoruz. Seneye şampiyon olacak bir kadro kuracağız” diye konuştu.

Igor Tudor: 'Seneye Avrupa'da...'

Galalatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tudor, “Kalan 2 maçı da kazanarak ligi 3'üncü sırada tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Tudor, maçın kolay olmadığını söyleyerek, “Oyuncularıma da Osmanlı'nın zor bir rakip olduğunu söyledim. Bakıldığı zaman kaliteli bir takıma sahipler. Son dönemde belki istedikleri puanları alamadılar ama kaliteli bir takım. Özellikle bizim futbolumuza ters gelen bir futbol oynuyorlar. Bire bire yönelik, sürekli koşmaya yönelik bir oyun yapısına sahipler. O yüzden bize ters gelen bir yapı. Ama diğer taraftan takımımı tebrik etmek istiyorum. 11 kişi birden mücadele eden, fedakarlık yapılması gerektiğinde bunu yapan bir takım vardı sahada. Önümüzde 2 maçımız daha var. Bu 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Ligdeki durumumuz önemli. Seneye Avrupa'da mücadele etmek için ligi nerede bitirmeniz gerektiği önemli” diye konuştu.