Gazete Vatan Logo
Futbol Igor Tudor, sırrını açıkladı!

Igor Tudor, sırrını açıkladı!

Önce Galatasaray’ı, sonra da Beşiktaş’ı dize getiren Karabük’ün hocası Tudor, zaferlerin sırrını anlattı.

Igor Tudor, sırrını açıkladı!

Hırvat teknik adam, “Büyük maçlara daha iyi konsantre olunması çok normal. Ancak biz her maçta pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. İyi oynamamızın yanı sıra her şeyimizi vererek mücadele ediyoruz” dedi.

Karabükspor’a oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan, adı Galatasaray’la anılmaya başlayan Hırvat teknik adam İgor Tudor, özel açıklamalar yaptı. Takımından övgü dolu sözlerle bahseden 38 yaşındaki teknik adam, “3 büyük takıma karşı kazanmamız elbette çok önemli. Özellikle evimizde çok iyi oynuyoruz. Deplasman karnemizin kötü olmasının bazı nedenleri var. Özellikle dış sahada büyüklere karşı oynadığımız maçlarda hakem kararları maçın kaderini etkiledi. Şans da yanımızda olmayınca böyle oluyor. Puan kayıplarını da

böyle yaşadık. Sonuçta futbol bu ve futbolda neyin nasıl olacağını tahmin etmeniz zor” dedi.

‘İnanmak çok önemli’

“Sakatlık ve Afrika Kupası döneminde önemli oyuncularımızdan faydalanamadık” diyerek sözlerine devam eden Tudor, şunları söyledi: “Buna rağmen eldeki oyuncu grubum elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ve çalışıyor da. Benim amacım takımı en iyi şekilde maçlara hazırlamak ve iyi futbol oynayarak bunu başarmak. Başarı için inanmak çok önemli. Yetenekle takım oyununu birleştirmek gerek. Şanslıyım çünkü harika bir oyuncu grubuna sahibim.”

Haberin Devamı

‘Geleceği bilemem’

“Karabükspor olarak öncelikli hedefimiz elbette ligde kalmak. Tabii ki daha fazlasını da istemeye devam edeceğiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Büyük maçlara daha iyi konsantre olunması normal bir durum. Ancak biz her maçta pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Galatasaray maçından sonra Rize’ye karşı da iyi oynadık ama şanssız şekilde kaybettik. Beşiktaş maçını kazanmamızın ana nedeni ise sahada iyi ve akıllı oynamamızın yanı sıra her şeyimizi vermemiz ve 90 dakika mücadele etmemizdi. Geleceğimin ne olacağını şu andan bilemem ben sadece Karabük’ün başarısına odaklandım.”

(Fanatik)