Gazete Vatan Logo
Futbol Igor Tudor: Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum

Igor Tudor: Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, Türkiye'de yaşanan terör olaylarına ilişkin, herhangi bir korku hissetmediğini ifade ederek, "Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'de kendimi çok güvende hissediyorum." dedi.

Igor Tudor: Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum

Metin Türker Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tudor, İstanbul'da Vodafone Arena yakınlarındaki terör saldırılarını kınayarak, "Ben açıkçası herhangi bir korku hissetmiyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Kendimi çok güvende hissediyorum. Ben işime odaklanıyorum." diye konuştu.

Ligde oynadıkları son 7 maçta duran toplar dışında attıkları gol sayısının 1 olduğuna dikkati çeken Hırvat teknik adam, gol atmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Bir yaşındaki oğlu Mikael Chems'in hayatını kaybetmesi nedeniyle bir süredir ülkesi Fildişi Sahili'nde bulunduğu için son iki maçta yer alamayan Abdou Razack Traore'nin yokluğunun takımı etkileyip etkilemediği yönündeki soruya Tudor, "Takımımız için Traore'nin önemi büyük. Onun oynadığı maçlarda takıma katkısını herkes biliyor ve hemen hemen hepsinden zaferle ayrıldık. Konyaspor maçında ben hücum bölgesinde bazı olumlu değişiklikler olacağını düşünüyorum." şeklinde cevap verdi.

Atiker Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman'ı çok beğendiğini de kaydeden Tudor, "Başarılı ve iyi bir hoca. Takımı gerçekten çok iyi. Fikstür durumundan dolayı Konyaspor'u takip ediyoruz. Her maçını da izliyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi ve çok iyi organize oluyorlar. İyi bir maç bekliyor bizi hafta sonu." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, ligin 15. haftasında 18 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde devam etti.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Marius Silviu Alexe ile Olafur İngi Skulason katılmadı.