Gazete Vatan Logo
Galatasaray Igor Tudor'un derbi stratejisi belli oldu!

Igor Tudor'un derbi stratejisi belli oldu!

Hırvat hoca rakibin en etkili isimleri olarak gördüğü Valbuena ve Giuliano’yu kilitleyip bir an önce golü de bulmak istiyor. Skoru bulduktan sonra ise hedef 3-4-3’e dönüp galibiyeti garantilemek!

Igor Tudor'un derbi stratejisi belli oldu!

G.SARAY Teknik Direktörü Igor Tudor, F.Bahçe maçında zafere ulaşıp sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk derbisini kazanmakta kararlı. Süper Lig’de geride kalan 8 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ile zirvede bulunan Aslan’ın genç hocası ezeli rakipleriyle oynayacakları zorlu müsabakanın şiflerini belirledi.

F.BAHÇE’DE takımın kilit adamları olarak Valbuena ve Giuliano’yu gören Tudor bu ikiliye adam adam markaj uygulatacak. Valbuena’yı Tolga Ciğerci, Giuliano’yu ise Ndiaye ile kilit altına almayı planlayan Hırvat çalıştırıcı bu sayede sarı-lacivertlilerin orta sahadaki hakimiyetinin önüne geçmeyi planlıyor.

‘DENGELERİNİ BOZALIM’

39 yaşındaki çalıştırıcının öncelikli hedefi ise derbiye tempolu başlamak ve ilk 30 dakika içinde mutlaka gol bulmak. Taraftar desteği ile maça hızlı başlayıp tempolu oynayarak ilk skoru lehine çevirerek rakibin dengesini bozmayı hedefleyen Tudor hafta boyunca da antrenmanlarda takıma bu yönde çalışmalar yaptırdı.

TUDOR’UN idmanlarda üzerinde durduğu diğer bir konu ise maç içinde istenen skor alındıktan sonra yapılacak sistem değişikliği. Rakibe üstünlük kurduktan sonra galibiyeti kesinleştirmek isteyen sarı-kırmızılılar antrenmanlarda 3-4-3’ü de deniyor.

Haberin Devamı