Gazete Vatan Logo
Futbol İhbar geldi, otobüs değiştirdiler!

İhbar geldi, otobüs değiştirdiler!

Bursaspor taraftarları Akhisar Belediyespor karşısında alınan farklı yenilginin ardından stattan erken ayrılırken, Manisa çıkışında takım otobüsünü bekledikleri bilgisine ulaşıldı.

İhbar geldi, otobüs değiştirdiler!

Spor Toto Süper Lig 28. haftasında oynanan maçta Bursaspor deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 5-1 mağlup oldu. Takımlarını desteklemek için Manisa'ya giden Bursaspor taraftarları ilk yarıda alınan 4-1'lk yenilginin ardından tribünleri terk etti ve stattan erken ayrıldı. Bursaspor taraftarları Akhisar Belediyespor maçının ardından Manisa çıkışında takım otobüsünü bekliyor.

TAKIM OTOBÜSÜ DEĞİŞTİRME KARARI

Bursaspor takım otobüsü aldığı ise aldığı istihbaratın ardından taraftarların kendilerini beklediğini öğrenerek takım otobüsünü değiştirmeye karar verdi. Hatırlanacağı üzere daha önce Bursaspor takım otobüsü bir kez daha taraftarların saldırısına uğramıştı ve Harun Tekin ile Batalla'yasaldırmışlardı.

DAHA ÖNCE DE SALDIRI OLMUŞTU!

Hatırlanacağı üzere Kasımpaşa karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından İstanbul dönüşü bir grup yeşil-beyazlı taraftar, Osmangazi Köprüsü'nünYalova tarafındaki gişelerinde teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu takım otobüsünü durdurmuştu. Kapıyı açtırıp içeri giren grup ile bazı futbolcular arasında arbede çıkmış futbolculara hakaret eden taraftarlar ile takım kaptanlarından kaleci HarunTekin ve birkaç oyuncu arasında yaşanan tekmeli yumruklu arbede yaşanmıştı.

Haberin Devamı

(Futbolarena)