Gazete Vatan Logo
Futbol İki imza birden

İki imza birden

Londra kulübü, Swansea'den Davies ile Vorm'u transfer ederken, takasta Sigurdsson'u Galler ekibine yolladı

İki imza birden

Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Swansea City'den Ben Davies ve Michel Vorm'u kadrosuna katarken, Galler ekibi de Spurs'ten Gylfi Sigurdsson'u renklerine bağladı.

Mauricio Pochettino'nun göreve gelmesiyle transferde hareketli günler geçiren Tottenham, Galli savunmacı Davies ile 5 ve Vorm ile de 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle transferinde Liverpool'un önde olduğu konuşulan 21 yaşındaki Davies, seçimini Londra ekibinden yana kullandı.

Davies'in Seattle'da sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından Vorm ile birlikte Tottenham'ın ABD'deki sezon öncesi kampına katılacağı açıklandı.

SIGURDSSON TAKASTA

Londra kulübünün ABD kampını yarıda bırakarak sağlık kontrolünden geçmek üzere Ada'ya dönen Sigurddson, yeni takımıyla 4 senelik sözleşmeye imza atacak.

Taliplileri arasında Crystal Palace da bulunurken, bu yaz Lukasz Fabianski, Bafetimbi Gomis, Stephen Kingsley ve Marvin Emnes'in ardından Sigurdsson'u da bünyesine katarak transfer dönemini kapatmayı hedefliyordu.

Haberin Devamı