Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına'dan İshak bombası

Fırtına'dan İshak bombası

TRABZONSPOR, G.SARAY’IN AYLARCA PEŞiNDEN KOŞTUĞU MiLLi SOL BEKLE HER KONUDA ANLAŞTI

Fırtına'dan İshak bombası

TRANSFERDE geç kaldıkları için camianın eleştirilerine maruz kalan Trabzon yönetimi, dün 2 bomba birden patlattı. Öğle saatlerinde Ceyazir Milli Takımı’nın kilit oyuncularından Belkalem, bordo-mavililerin kampına katılırken, bu flaş gelişmenin ardından İshak Doğan bombası da patladı.

KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, G.Saray’ın geçen sezondan beri kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği milli sol beki Trabzonspor’a verdiklerini müjdeledi. 23 yaşındaki oyuncu karşılığında bordo-mavililerden 2 oyuncu alacaklarını belirten Yolbulan, “Bu futbolculardan biriyle anlaştık. Diğeriyle görüşmeler devam ediyor. O futbolcu ile anlaşamazsak Trabzonspor ile olan anlaşmanın şartları değişir. Anlaşırsak problem yok. İshak’ın Trabzonspor’a transferi için anlaşmaya varılmıştır” ifadelerini kullanırken sözleşmenin detayları da ortaya çıktı.

KAMPA KATILACAK

YÖNETİM, 5 yıllık sözleşme imzalayacakları yetenekli oyuncu için Karabük’e 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bunun yanı sıra da Vahid Halilhodic’in seçeceği 2 oyuncu da Karabük’e yollanacak.

Haberin Devamı

İSHAK’IN bugün KAP’a bildirileceği daha sonra da sağlık kontrollerinden geçip, bordo-mavililerin Avusturya’nın Hall in Tirol kasabasında devam eden yurt dışı kampına gideceği öğrenildi.