Gazete Vatan Logo
Galatasaray İki kritik isme veryansın! 'Gurur duyun'

İki kritik isme veryansın! 'Gurur duyun'

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntv Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi

İki kritik isme veryansın! 'Gurur duyun'

TT Arena’da Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 1-0 yendiği karşılaşmayı yorumlayan Demirkol, “5 yıl sonra Fenerbahçeli ve Galatasaraylı çocuk kalmaz” yorumunda bulundu.

Demirkol’un yaptığı açıklamalardan dikkat çekenler şu şekilde :

“Bu saçmalık Mehmet Özbek’in eseri”

Dün seyrettiğimiz saçmalık Mehmet Özbek'in eseri. Teşekkür ediyoruz sizlere. Futboldan bu kadar anlıyorsunuz işte. Mehmet Özbek, Aziz Yıldırım'ın 20 yılda yaptığını 2 yılda yaptı. Gurur duyuyor musunuz bu durumla? Vizyonunuz bu işte. Sahaya telefon atan seyirci cinayete teşebbüsten yargılanmalı.

“Sorumlular Özbek ve Yıldırım’dır”

Bunun sorumlusu ne Tudor’dur, ne Van Persie’dir, ne Advocaat’tır ne de Volkan’dır… Bunların sorumlusu bir tarafta Aziz Yıldırım vizyonudur, diğer tarafta Mehmet Özbek vizyonudur. Eğer bize bunu hak görüyorlarsa başlarına gelecek olan şudur; 5 sene sonra Türkiye’de Fenerbahçeli ve Galatasaraylı çocuk kalmaz. Bütün çocuklar, Beşiktaşlı, Chelseali, Real Madridli, Barcelonalı olur. Sizin gittiğiniz yol bu yol. Haberiniz olsun.

Haberin Devamı

“Şener, Carole’ün çayına ilaç mı attı?”

Lionel Carole'ün Galatasaray'ın sol beki olmasına karar veren adamın kulüpten üyeliğinin silinmesi lazım. Pozisyondan önce Şener, Carole'ün çayına ilaç mı attı? Resmen uyuyor yahu! Nasıl buldular bu adamı merak ediyorum.

Derbide soğuk rüzgarlar…

Sabri Sarıoğlu, şu yaptığı pozların (Volkan Demirel’in elini sıkmaması) 10'da 1'i kadar top oynasaydı efsane olurdu.

Fenerbahçe eleştirisi…

Alper dünyanın hiçbir takımında 10 numara pozisyonunda oynamaz. Fenerbahçe'nin 10 numarası 3 asist 1 gol ile oynar mı? Salih bu kadar mı kötü? Fenerbahçe'nin umudu Alper'in Van Persie'ye atacağı pas mı?

"TFF kararı beklenmeden Başakşehir cezayı kesmeli"

Emre Blözoğlu, stat çevresinde farklı saha içinde farklı gibi yorumlar yapılacak. Öfke insanı bitirir. Sen yapıyorsun ne yapıyorsun. Başakşehir bize sportmenlik hikayesi anlatıyor. Finansal olarak nasıl yönetilmelidir, onu anlatıyor. Bu imaja bakılırsa, TFF'nin kararı beklenmeden Başakşehir cezayı keser. Bu olaylara karışan oyuncular çıkar özür diler. Bütün bir kariyeri bir öfkeyle geçirmek olmaz. Bu ilk de değil. Başakşehir açısından ilk ama Emre açısından ilk değil. Büyük geçmiş olsun.

Haberin Devamı

(Fanatik)