Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İki penaltı arasındaki tek fark!

İki penaltı arasındaki tek fark!

Beşiktaş tarihi bir galibiyete imza atarken kalesinde ise iki penaltı gördü. İlk penaltıyı kurtaran Fabri'yi ikinci penaltı atışında ise Quaremsa yaktı!

İki penaltı arasındaki tek fark!

Siyah-beyazlıların kalecisi Fabri, 50. dakikadaki ilk penaltı vuruşunda Insigne'ye gol izni vermezken Gabbiadini'nin 69. dakikada penaltısını ise kurtaramadı.

İlk penaltıda sezgi ve refleksi ile skorun değişmesini önleyen Siyah-beyazlıların kalecisi ikinci penaltı atışında ise ters köşeye yattı. Ancak penaltı noktasına meşin yuvarlağı koyan Gabbiadini henüz atışı kullanmadan önce Ricardo Quaresma ceza yayı üzerinden takım arkadaşını el hareketi ile uyardı.

Yanlış köşeyi gösterdi!

Quaresma ile göz göze gelen Fabri, takım arkadaşının kendi solunu göstermesi üzerine o köşeye şartlandı. 69. dakikada penaltı atışını kullanan Gabbiadini ise sağ tarafı tercih etti. Maçta iki asist yaparak yıldızlaşan Quaresma, kalecisi Fabri'yi yanıltarak gole 'katkı' sağladı.

Asistle affettirdi

Penaltı atışı ile 2-2'lik beraberliği yakalayan Napoli'yi 87. dakikada yıkan golü atan Aboubakar'a asistti ise Quaresma yaptı. Maçtaki 5. gol de duran top organizasyonundan gelirken Quaresma yaptığı asistle takımını öne geçirirken kendisini de affettirdi.

Haberin Devamı