Gazete Vatan Logo
Galatasaray İki yıldızdan umudunu kesti

İki yıldızdan umudunu kesti

Hamza Hamzaoğlu, Prandelli zamanında takıma katılan Pandev ve Dzemaili'den umudunu kesti.

İki yıldızdan umudunu kesti

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hafta sonunda oynanacak Bursaspor maçında Selçuk İnan'ın yokluğunda Blerim Dzemaili'ye şans vermeyi düşünüyordu. Fakat İsviçreli futbolcunun Eskişehirspor maçında gösterdiği performans tam bir hayal kırıklığına neden oldu.
Hamzaoğlu'nun, Makedon asıllı oyuncuyu geçen hafta Burak Yılmaz'ın yokluğunda forma vermediği Goran Pandev gibi, Bursaspor maçında yedek bekletmesi bekleniyor. Hamzaoğlu'nun; Pandev konusunda da büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve en azından Burak Yılmaz'ın yokluğunda forma verebileceğini düşündüğü Makedon oyuncu konusunda tüm umutlarını yitirdiği bildirildi.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor karşısında savunma kurgusunda değişikliğe gitmeyecek.

Sağda Sabri Sarıoğlu, solda Alex Telles'i oynatacak olan tecrübeli hoca, Koray Günter ve Hakan Balta ikilisini savunmanın merkezinde görevlendirecek. Emre Çolak ve Bruma ile kanatları oluşturacak olan Hamzaoğlu, Rizespor maçında attığı golle suskunluğunu bozan Sneijder'le de hücum hattını yönetecek. Hamzaoğlu, bu hafta Burak Yılmaz'la ilgili olarak risk almayacak.

Haberin Devamı

Sakatlığını atlattığı sanılan ancak Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten sonra attığı depar sonucu sahadan gözyaşlarıyla ayrılan yıldız golcü, Bursaspor maçında dinlendirilecek. Bu hafta da sarı-kırmızılıların gol silahı Umut Bulut olacak.