Gazete Vatan Logo
Futbol İkinci Şampiyonlar Ligi

İkinci Şampiyonlar Ligi

Galatasaray bu yaz çok önemli rakiplerle hazırlık maçları oynayacak.

İkinci Şampiyonlar Ligi

Aslan’ın gözü artık çok yükseklerde... Galatasaray gelecek sezon öncesi, göreve geldiği günden itibaren, “Hedef Avrupa’da ilk 10 kulüp arasına girmek ve kalıcı olmak” diyen Başkan Ünal Aysal’ın çizdiği hedefe uyan rakiplerle maçlara çıkacak. şampiyonlar ligi öncesi, çok önemli rakiplerle prova yapacak.

Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katıp, Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek finale kalan Aslan’ın, 2013-2014 sezonu hazırlık maçı takvimi adeta göz kamaştırıyor.

EMIRATES DAVETİ VE DAHA FAZLASI...

Ligde 19. şampiyonluğuna çok yakın olan G.Saray’ın yeni sezon öncesi maç takviminde Avrupa’nın dev kulüpleri yer alıyor. İngiltere ve Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından biri olan Emirates Cup’tan davet alan Aslan’ın, bu turnuva dışında rakip olarak karşılaşacağı takımlar ise kulübün popülaritesini doruğa çıkaracak.

Teknik direktör Fatih Terim, takımın yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını çok uzun tutmamayı planlıyor. Terim, ciddi ve prestiji yüksek turnuvalar, hazırlık maçları ile takımını yeni sezona hazırlamak istiyor.

SON BOMBA: TERİM’İN ESKİ TAKIMI

BU doğrultuda hareket eden Cimbom’un, Real ile 22 Temmuz’da karşılaşması büyük ölçüde garantilendi. G.Saray ayrıca, temmuzun son haftası ya da ağustos başında Inter ile Almanya veya İzmir’de maç yapacak. Terim’in eski kulübü olan Milan’la da ağustos sonu İtalya’da dostluk maçı oynanabilir.

İNGİLTERE’DE JUVE İLE ARSENAL

Emirates Cup için 2013-14 sezonu başlangıç tarihini bekleyen G.Saray, bu kupaya katılırsa ağustosta Juventus ve Arsenal’a rakip olacak.

ABD KAMPINA SOĞUK BAKILDI ROTA AVRUPA

Prestiji yüksek turnuvaların gözde takımı haline gelen G.Saray’a son teklif ise Amerika’dan geldi. Cimbom’un tüm masraflarının karşılanacağı ABD’deki turnuvaya, 22 Temmuz’daki Real Madrid maçı nedeniyle soğuk bakıldı. Ve kamp çalışmaları için rota İsviçre ile Avusturya’ya çevrildi.

Aslan’ın karşılaşacağı muhtemel rakipler:

Real Madrid
Inter
Milan
Juventus
Arsenal

(Hürriyet)

Haberin Devamı