Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği İlhan Cavcav'a sürpriz doğum günü kutlaması

İlhan Cavcav'a sürpriz doğum günü kutlaması

Gençlerbirliği Kulübünün bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde, 82 yaşına giren başkan İlhan Cavcav'a sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

İlhan Cavcav'a sürpriz doğum günü kutlaması

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki yönetim kurulu toplantısı öncesi hazırlanan sürprizde, milli takımlarda bulunan oyuncuların dışındaki tüm futbolcular ve teknik ekip hazır bulundu.

Kırmızı-siyahlı futbolcular, tek tek başkan İlhan Cavcav'ın doğum gününü kutlarken, 82 yaşına giren Cavcav, hayatının en güzel doğum günü kutlamalarından birini yaşadığını söyledi.

Yakın zamanda "Gençlerbirliği TV"nin kurulma çalışmalarına başlanacağını ifade eden Cavcav, "Tüm futbolcu kardeşlerime, teknik ekibimize ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarıma bu kutlama için teşekkür ediyorum. Sizin vesilenizle hayatımın en güzel doğum günü kutlamalarından birini yaşadım. Sizlerin performansından, karakterinden dolayı hepinizle tek tek gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile önemli bir maç oynayacaklarını hatırlatan Cavcav, "Bu maçta da kendinize yakışır bir performans sergileyip, elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. Benim hem size hem de hocanıza güvenim tam." diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkanın konuşmasının ardından kesilen pastadan ilk dilimi teknik direktör İbrahim Üzülmez, başkan İlhan Cavcav'a ikram ederken, "Nice sağlıklı ve mutlu yıllar." dileğinde bulundu.

Kutlamanın ardından yönetim kurulu toplantısı yapıldı.