Gazete Vatan Logo
Futbol İlk aday Mesut Mestan!

İlk aday Mesut Mestan!

Bursaspor Kulübünün eski yöneticilerinden Mesut Mestan, 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İlk aday Mesut Mestan!

Mestan, yazılı açıklamasında, Erkan Körüstan başkanlığındaki Bursaspor Yönetim Kurulunun aldığı karar gereğince kongrenin 16 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamazsa 23 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Bu karar sonrası başkanlığa aday olmamayı düşündüğünü aktaran Mestan, yaşadıkları bazı gelişmeler üzerine bundan vazgeçtiğini bildirdi.

Kulübün önde gelen taraftar grupları ve taban birlikleri temsilcilerinin, camiada birlikteliği sağlaması için bu göreve talip olmasını isteyip baskı oluşturduğunu vurgulayan Mestan, şunları kaydetti:

"Camiamızın gerçek sahipleri ve paydaşları olan büyük Bursaspor taraftarlarının, yarım asırlık tarihimizde görülmemiş bir birliktelik sağlayarak şahsımı Bursaspor Kulübü Başkanlığı görevine layık görerek yaptığı bu davete, gerçek bir Bursaspor sevdalısı olarak sessiz kalmam mümkün olmadı. Bu nedenle olağanüstü genel kurulda Bursaspor Kulübü Başkanlığı görevine aday olmaya karar verdim. Büyük düşünen, büyük hedefleri olan, taraftarının başını öne eğdirmeyen, birlik ve beraberliği tüm Türkiye'ye örnek olacak, sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da artık 'Ben varım' diyecek büyük Bursaspor oluşturmak hedefiyle çıktığımız bu yolda en büyük destekçilerimizin yine gerçek Bursaspor sevdalıları olacağına inanıyoruz."

Başkan adaylığını açıklayan ilk kişi olan Mestan, kongrenin kente ve Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

Haberin Devamı