Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'İlk görev tamam'

'İlk görev tamam'

Gruptan çıkmayı kendilerine ilk hedef olarak belirlediklerini söyleyen Biliç turdan dolayı memnu:

'İlk görev tamam'

BEŞİKTAŞ, Asteras deplasmanında 2-0 önde olduğu maçta rakibiyle 2-2 berabere kalmasına rağmen tur atlamayı son maçlar öncesinde garantilerken teknik direktör Biliç de bu durumdan memnun olduğunu söyledi. Hırvat hoca karşılaşmanın ardından, “Gruptan çıktık. Bu görev tamamlandı.

Maçtan önce yaptığımız toplantılarda oyunculara bu işi Tottenham maçına bırakmamamız gerektiğini söylemiştim. Gruptan çıkmak ilk hedef olarak çok istediğimiz bir şeydi. Eğer Tottenham maçına bıraksaydık şansımızı, çok tehlikeli olacaktı.

MAÇIN yarısında iyiydik ama daha sonra çok top kaybettik. İkinci yarıda bir ara rakip bitmiş bir haldeydi. Eğer bu anlarda 3. golü atabilseydik çok daha mutlu olacaktık. Sonra serbest vuruştan gelen bir gol attılar ve biraz canlandılar. Daha sonra sürekli ileriye oyuncu göndermeye başladılar. İkinci golü de buldular ancak bunun ardından kalemizi iyi savunduk ve ihtiyacımız olan puanı almayı başardık.

‘SAVUNMA GEVŞEKTİ’

İLK golü çok garip bir şekilde yedik. O sırada Oğuzhan oyuna giriyordu ve hakemin onun serbest vuruşta pozisyon almasını beklemesini umuyorduk. Ancak beklemediler. Fakat yine de o pozisyonda çok gevşek bir savunma yaptık ve gol geldi. Çok daha dikkatli olmamız gerekirdi.

Haberin Devamı

2-0 çok iyi bir skor ama böyle bir zeminde bu bile risk barındıran bir durum. 3. golü atmış olsak işi bitirecektik. Bunu yapamadık. Atiba ile maç sonu konuştum, bana hakeme kesinlikle küfür etmediğini söyledi. Bana kalırsa her iki sarı kartında da bunu hak edecek bir şey yapmadı. Bu nedenle ona ceza vermeyeceğim.”