Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İlk hedef yine Avrupalı

İlk hedef yine Avrupalı

Ne Yanal ne Kocaman... Yönetimin gündeminde Fransız ya da Alman bir hoca var...

İlk hedef yine Avrupalı

TEKNİK direktör Phillip Cocu’nun geleceğinin ciddi anlamda tartışıldığı F.Bahçe’de yönetim cephesinde de arayışlar başladı. Camiadan ciddi şekilde baskı yiyen başkan Ali Koç ve kurmayları, Spartak Trnava ve Başakşehir mücadelesinden çıkacak sonuca göre Hollandalı’yı görevden alabilir.

COCU’YU getirirken acele ettikleri görüşünde birleşen idarecilerin gündeminde ne Aykut Kocaman ne Ersun Yanal var... Fransız sportif direktör Damien Comolli’nin de ısrarıyla yeniden Avrupa bir hocaya yönelecek sarı-lacivertliler. Şu an için ‘Hangi ülkenin hocası Türkiye’ye daha çabuk adapte olur?’ ve ‘Bizim kadro yapımızdan kim maksimum verimi alabilir?’ sorularının yanıtını arayan yöneticilerin rotası ya Fransız ya da Alman bir hoca olacak. Ancak kulüpte henüz bir isim üzerinde çalışmalar başlamış değil.

‘Yolları ayırmada tereddüt etmeyiz’

F.BAHÇE Başkanı Ali Koç, kulübün resmi dergisinde önemli açıklamalarda bulundu: “Sizlere yaşattığımız üzüntü, mutsuzluk, hatta umutsuzluk duyguları sebebiyle derin bir mahcubiyet içindeyiz.
DEĞİŞİME direnç gösteren ve eski düzenin devamını isteyen zihniyet, mevcudiyetini korumaktadır. F.Bahçe için doğru olduğunu düşündüğümüz kararı, olması gereken yerde ve zamanda alacağımızı, gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda da tereddüt etmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim.
BAŞARISIZLIK için ellerini ovuşturarak pusuda bekleyen belli kesimler ve onların lobilerine rağmen sabırla, inançla ve var gücümüzle çalışacağımıza emin olabilirsiniz.”

Haberin Devamı