Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İlk yolcu Alves

İlk yolcu Alves

Sarı-lacivertli yöneticiler, ülkesine dönmek isteyen deneyimli oyuncuya savunmada güven vermediği için ‘dur’ demeyecek. Görev adamı Michal Kadlec’le ise yeni bir kontrat yapılacak.

İlk yolcu Alves

LİGİN bitmesine bir aydan kısa bir süre kala F.Bahçe’de yaprak dökümü başladı. Kontratı haziran ayında sona erecek olan birçok futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmasa da sarı-lacivertliler ilk olarak Bruno Alves’le yolları ayıracak.

AGRESİF futbolu ve pozisyon hatalarıyla savunmada güven vermeyen Portekizli’nin futbol yaşantısına ülkesinde devam etmek istediği öğrenilirken, sarı-lacivertli yönetim de Simon Kjaer’in yanında çok sırıtan oyuncuya ‘Dur’ demeyecek.

34 yaşındaki stoper Sporting Lizbon ve eski kulübü Porto ile flört ederken, oyuncunun B planında hazır olduğu öğrenildi. Alves, Portekiz temsilcileriyle maddi konularda ortak paydada buluşamazsa rotayı birçok vatandaşı gibi Katar’a çevirecek.

YERİ HEMEN DOLACAK

‘SAVUNMA bakanı’ lakaplı Kjaer’den çok memnun olan sarı-lacivertliler, Alves’in yerini hemen dolduracak. Şimdiden Avrupa’daki stoperler arasında geniş bir tarama yapan teknik direktör Vitor Pereira ve yardımcıları yönetime detaylı bir rapor sunacak.

ÖTE yandan sarı-lacivertliler, kontratı sone erecek isimlerden biri olan Michal Kadlec’i ise elde tutmak istiyor. Savunmanın hem solunda hem de göbeğinde oynayan Çek savunmacıdan çok memnun olan yönetim, yedek kalmayı sorun etmeyen ve tam bir görev adamı olan oyuncunun kontratını uzatacak.

Haberin Devamı