Gazete Vatan Logo
Süper Lig İlker Meral'in hakemlik hayatı bitiyor

İlker Meral'in hakemlik hayatı bitiyor

Son 3 haftada maç verilmeyecek olan İlker Meral, yeni sezonun 22 kişilik hakem listesine alınmayacak ve klasman hakemliğine düşecek. Ancak burada da maksimum yaş sınırı 45 olduğu için 1971 doğumlu Meral, prosedür gereği hakemliğe devam edemeyecek

İlker Meral'in hakemlik hayatı bitiyor

Süper Lig’de bitime 3 maç kaldı...

Şampiyonluk yarışında, Avrupa potasında ve düşme hattında inanılmaz bir yarış yaşanıyor. Ancak birinci haftadan itibaren ‘düzenli’ olarak gündemden düşmeyen hakemler; takımların kaderleriyle, oyuncuların emekleriyle, kulüplerin kazancıyla, taraftarların sevinciyle oynamaya devam ediyor! Son kurban bu sezon birçok kez olduğu gibi yine Kasımpaşa’ydı... Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda mağdur aynıydı ama başrolde bu defa İlker Meral vardı... Lacivert-Beyazlı futbolcu Omeruo’nun başına çarpan topta skandal bir şekilde penaltı veren Meral, yaptığı hata ile hem Paşa’yı hem de kendisini yaktı. Durumu değerlendiren Merkez Hakem Kurulu, İlker Meral’e ligin kalan 3 haftasında maç vermeyecek.

MHK, ayrıca gelecek sezon için belirlenecek olan 22 kişilik hakem listesine de Meral’i almayacak. Bu durumda klasman hakemliğine düşecek olan 12 Kasım 1971 doğumlu Meral, burada maksimum yaş sınırı 45 olduğu için hakemliğe devam edemeyecek.

(HT Spor)