Gazete Vatan Logo
Galatasaray Imbula'da son viraj

Imbula'da son viraj

24 yaşındaki yıldız ön liberonun menacerini İstanbul’a getiren ve maddi detaylar dahil her konuda anlaşan Galatasaray, gözünü Stoke City’ye çevirdi. Cim Bom, İmbula’yı satın alma opsiyonlu kiralamak için teklifini gönderdi.

Imbula'da son viraj

Orta alana kalitesi tartışılmayacak bir isim almak isteyen Galatasaray, düğmeye bastı. Mariano transferinin ardından Feghouli’yi de açıklamaya hazırlanan Cim Bom artık tüm dikkatini ön liberoya vermiş durumda. Gündemdeki 1 numaralı isim yine İmbula.

Yaklaşık 1 aydır Sarı-Kırmızılılar’ın temaslarda bulunduğu Fransız futbolcunun menaceri İstanbul’a geldi. Sportif direktör Cenk Ergün ile görüşen İmbula’nın temsilcisi, maddi detaylar dahil her konuda anlaşma sağlanarak masadan kalktı. Oyuncu cephesini halleden Galatasaray artık gözünü Stoke City’ye çevirdi. Premier Lig ekibinde kalma ihtimali düşük olan 24 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı.

Eşi İstanbul’da yaşadı

1.5-2 milyon Euro arası kiralama bedelini gözden çıkartan Galatasaray, opsiyon maddesini 10 milyon Euro olarak belirledi. Şimdi Ada temsilcisinden haber bekleniyor. İmbula’nın Galatasaray’ın teklifini kabul etmesi ve daha önce eşi 5 yıl yaşadığı için İstanbul’a gelmeyi çok istediği öğrenildi. Yönetim bu durumu koz olarak kullanıyor. Stoke’un kiralama konusunda ciddi bir zorluk çıkarması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Gündemdeki diğer isimler

1- Fernando

Manchester City’nin kamp kadrosuna almadığı Fernando, menacerler vasıtasıyla Galatasaray’a önerildi. Sarı-Kırmızılılar oyuncunun şartlarıyla ilgili nabız yokluyor. Hocası Guardiola’nın gelecek planlarında yer almayan Fernando’nun bonservis bedeli düşündürüyor.

2- Krychowiak

PSG’nin ABD kampının kadrosuna almadığı Krychowiak’a Sarı-Kırmızılı yönetim ‘fırsat transferi’ gözüyle bakıyor. Geçen sezon Fransız devinin bonservisine 33 milyon Euro ödediği Polonyalı önlibero için kiralama formülü devrede. 27 yaşındaki oyuncunun menaceriyle de görüşülüyor.

3- N'Dinga

Şartların oluşması halinde orta sahanın merkezine 2 takviye birden yapmayı planlayan Aslan’ın radarına sürpriz bir isim girdi: Delvin N’Dinga. Lokomotiv Moskova’dan ayrılmaya hazırlanan N’Dinga için menacerine Galatasaray sorusu sorulurken, “Kulüp ismi veremem ama iki teklif aldık” dedi.

(Fanatik)