Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İmza parasını duyunca masadan kalkıyor

İmza parasını duyunca masadan kalkıyor

Diego Costa transferiyle yakından ilgilenen Başkan Ahmet Nur Çebi imza parasını bonuslar şeklinde taksitlere bölerek ödemek istiyor.

İmza parasını duyunca masadan kalkıyor

Transferde attığı her adımına dikkat ederek kulübü maddi ve manevi zarara uğratmamak için kılı kırk yararak ilerleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve geldiği günden beri imza parası konusunda taviz vermemeye çalıştı. Birçok transfer bu nedenle gerçekleşmedi.

Son olarak, Diego Costa’da da olduğu gibi, daha önce Kalinic, Mandzukic ve Hulk gibi isimleri bu yüzden almayan Çebi’nin, asla ve asla imza parası adı altında bir parayı vermeyeceğini yönetim kurulu toplantılarında dile getirdiği aktarıldı. Bosman kuralından sonra menajerlerin, “Böyle bir oyuncuyu bonservisle almaya kalksanız çok paranız giderdi” diyerek kulüplerden istediği imza parasına karşı direnen Beşiktaş Başkanı’nın, onun yerine bonuslar teklif ettiği vurgulandı.

İmza parasının emek harcanmadan alınan bir para olduğunu her fırsatta söyleyen siyah-beyazlı kulübün başkanının, onun yerine performansa dayalı bonuslar teklif ederek hem futbolcudan verim almaya çalıştığı hem de paranın boşa gitmesine engel olduğu belirtildi. (Skorer)

İmza parasını duyunca masadan kalkıyor

Haberin Devamı