Gazete Vatan Logo
Futbol İndirim yapmam!

İndirim yapmam!

Q7, ‘Ya 3 milyon Euro verin ya da indirim yapmam’ dedi

İndirim yapmam!

Portekizli kendisine ‘Son kararın ne?’ diye soran Tamer Kıran’a “Ben 700 bin Euro indirdim. Bunu kabul etmezseniz koşmayı sürdürürüm” dedi.

BEŞİKTAŞ’TA Quaresma krizi her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Taraflar bir türlü ortak noktada buluşamazken, Portekizli yıldız önceki gün futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’ı adeta çileden çıkardı. İşte ‘Yok artık Q7’ dedirtecek olaylar şöyle gelişti..

ÖNCEKİ gün F.Bahçe derbisi öncesi takıma moral vermek için soluğu Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde alan Kıran, futbolcularla 5 dakika süren bir görüşme yaptı. Oyunculardan Sivas mağlubiyetini unutmalarını isteyen başarılı yönetici, “Kaldırın kafanızı ve geçmişi bir kenara bırakın. Önümüzde çok kritik 3 maç var. Bunları kazanırsakdengeleri alt-üst ederiz. Derbiyi kazanacağınızdan hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

BU kısa zirvenin ardından kulüp binasında Quaresma’yla yapacağı toplantı için tesislerden ayrılmaya hazırlanan Kıran, şans eseri idmanı biten Portekizli’yle karşılaştı.. Bu tesadüfü fırsat bilip “Hazır karşılaşmışken burada konuşalım. Yaptığımız 1 milyon 600 bin Euro’luk teklifi düşündün mü?” diye soran futbol komitesi başkanı, sorunlu oyuncudan hiç beklemediği bir cevap aldı.

KIRAN’I ŞAŞIRTMADI!

HER zaman olduğu gibi işi yine yokuşa süren Quaresma “Daha önce de konuştuğumuz gibi ben maaşımı 3 milyon 700’den 3 milyon Euro’ya indirdim. Ya bana bu parayı verin ve çıkıp sahaya topumu oynayayım ya da 3 milyon 700 bin Euro’ya koşmaya devam ederim” ifadeleriyle geri adım atmadı. Q7’nin bu tavrı Kıran’ı şaşırtmazken siyah-beyazlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili kesin bir karar alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı