Gazete Vatan Logo
Spor Magazin İngiliz efsaneye büyük şok!

İngiliz efsaneye büyük şok!

İngiltere'nin efsane oyuncularından Frank Lampard, kiraladığı evinin bir seks zindanına dönüştürülmesinin şokunu yaşıyor

İngiliz efsaneye büyük şok!

Chelsea’nin ve İngiltere’nin efsanevi kaptanı Frank Lampard bu aralar ilginç konularla gündeme geliyor. 39 yaşındaki eski futbolcu Instagram hesabından eşinin ve köpeğinin fotoğrafını küfürlü bir ifadeyle paylaşarak hem tepki çekmiş, hem de gündem olmuştu.

Olaydan iki gün önce ise İngiliz basını, Lampard ile ilgili ilginç bir habere daha imza attı. The Sun'ın ortaya çıkardığı habere göre Lampard’ın Fulham'da yatırım amaçlı alıp kiraladığı ev bir seks mahzenine dönüştürülmüş! Kişisel antrenör olarak tanınan kiracı Davina Ward'ın evde kokain sattığı ve para karşılığında “bdsm” fetişistlerine hizmet verdiği ve porno filmler çektiği ortaya çıktı.

The Sun, Ward’un bir videosunu da paylaşırken olay şok etkisi yarattı. The Sun muhabirinin gizli kamerayla çektiği videoda 37 yaşındaki Ward, “misafirlerini” nasıl ağırladığını anlatıyor ve seks oyuncaklarını müşteri zannettiği muhabire gösteriyor.

Ünlü futbolcunun avukatı, Lampard'ın bu olaydan haberinin olmadığını ve kendilerinin gerekeni yapacaklarını ifade etti. Lampard’ın malikanesine de yakın olduğu bilinen evin yaklaşık 2 milyon pound değerinde olduğu ve Davina Ward’un ev için ayda 3 bin 400 pound kira ödediği öğrenildi.

Haberin Devamı