Gazete Vatan Logo
Galatasaray İngiliz kulübü Ndiaye için geliyorlar

İngiliz kulübü Ndiaye için geliyorlar

İngiliz kulübü Stoke City, Ndiaye’yi Galatasaray’dan koparmaya kararlı. Premier Lig ekibi, 18 milyon Euro’luk çıkış maddesini kullanmaya hazır

İngiliz kulübü Ndiaye için geliyorlar

Premier Lig’de tutunma mücadelesi veren Stoke City, kurtarıcı olarak Galatasaray’ın yıldızını gözüne kestirdi. İngiliz kulübü, Badou Ndiaye’yi Cim Bom’dan koparmaya kararlı.

27 yaşındaki futbolcuyu, Osmanlıspor döneminden beri takip ettiği öğrenilen Stoke City, tüm şartları araştırdı ve menacerler aracılığıyla Ndiaye’ye teklif yolladı. Senegalli orta saha oyuncusunun 18 milyon Euro’luk çıkış maddesi bulunuyor. Yani Stoke, bu parayı Galatasaray’ın hesabına yatırması durumunda oyuncuyla anlaşma hakkına sahip.

Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye’yi devre arasında bırakmaya niyetli değil, ancak bu konuda yapılacak çok fazla hamle yok gibi görünüyor. İngilizler’in, Türkiye’ye temsilci göndererek Ndiaye konusunda görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre Senegalli yıldızla West Ham United'ın ardından Stoke City de ilgilenmeye başladı. BBC'nin muhabiri Matt Sandoz, twitter hesabından Stoke City'nin Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgilendiğini yazdı.

Badou Ndiaye, bu sezon Galatasaray formasıyla oynadığı 16 karşılaşmada 1 gol 2 asist yaparken 1 de kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı