Gazete Vatan Logo
Beşiktaş İngilizler açıkladı! Beşiktaş görüşmelere başladı...

İngilizler açıkladı! Beşiktaş görüşmelere başladı...

The Sun, Beşiktaş’ın 10 numara pozisyonunda oynayan Obiang için start verdiğini yazdı. Gazete, “Bu futbolcuyu Villarreal de istiyor” dedi. Haberde Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı kiralamak istediği vurgulanarak, "Obiang için gelecek hafta önemli gelişmeler yaşanabilir"yorumu yapıldı.

İngilizler açıkladı! Beşiktaş görüşmelere başladı...

Beşiktaş transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken İngiliz basınından bir iddia ortaya atıldı. Ada'nın yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Siyah-Beyazlı takımın Premier Lig ekiplerinden West Ham'da oynayan orta saha oyuncusu Pedro Obiang ile ilgilendiğini duyurarak, "Beşiktaş bu oyuncuyu kiralamak için İngiliz kulübüyle görüşüyor" dendi.

?TALISCA'NIN YERİNE ALINACAK

Talisca'nın boşluğunu doldurmak için Obiang'ın listeye girdiğini yazan The Sun gazetesi, "Bu oyuncuyu İspanyol ekibi Villarreal de istiyor. Gelecek hafta önemli gelişmeler yaşanabilir" yorumu da yaptı.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Sakatlık problemi yaşamasına rağmen başarılı bir sezon geçiren İspanyol oyuncunun bir sezonluğuna kiralanması için çalışmaların sürdüğünü yazan The Sun, "Beşiktaş Villarreal'e göre daha şanslı" dedi.

(Takvim)