Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe İngilizler açıkladı! Volkan Demirel'in yerine...

İngilizler açıkladı! Volkan Demirel'in yerine...

Spor Toto Süper Lig'de, gelecek sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertli ekipte rota Asmir Begovic.

İngilizler açıkladı! Volkan Demirel'in yerine...

Ali Koç başkanlığında futbolda yeni bir yapılanmaya giden ve Sportif Direktörlük görevine Damien Comolli'yi, teknik direktörlük görevine ise Phillip Cocu'yu getiren Fenerbahçe'yle ilgili İngiltere basınından bomba bir transfer iddiası geldi.

Daily Star'ın haberine göre Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un kalesini koruyan Bosna Hersekli kaleci Asmir Begovic'i transfer etmek için kolları sıvadı.

DAMIEN COMOLLI FAKTÖRÜ

Haberde geçtiğimiz yıl Chelsea'den 11,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 31 yaşındaki kaleci için sarı lacivertlilerin resmi teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

LIVERPOOL'A DA İSTEMİŞTİ

Haberde; Damien Comolli'nin 31 yaşındaki file bekçisine özel ilgi duyduğu ve Liverpool'da Sportif Direktör olarak çalıştığı dönemde de İspanyol kaleci Pepe Reina'nın yerine takıma almak istediği hatırlatıldı.

TÜM MAÇLARDA OYNADI

Begovic, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'i 12. sırada tamamlayan Bournemouth'ta ligdeki tüm karşılaşmalarda görev yaptı. 38 maçın 6'sında kalesini gole kapatan tecrübeli file bekçisi, İngiliz ekibinin vazgeçilmez ismi konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

(Sabah)