Gazete Vatan Logo
Beşiktaş FLAŞ! Cenk Tosun ile anlaştılar!

FLAŞ! Cenk Tosun ile anlaştılar!

Siyah-beyazlılar, Merseyside ekibinin verdiği rakamı yeterli buluyor ama ödeme süresi ve bonuslar konusunda görüşmeler devam ediyor.

FLAŞ! Cenk Tosun ile anlaştılar!

CENK Tosun devre arasında İngiltere’nin yolunu tutacak. Bu artık kesinleşti. Yeni kulübü de büyük ölçüde Everton olacak ama bu henüz garanti değil. Çünkü Premier Lig’den iki temsilci daha milli futbolcuyla hâlâ ciddi şekilde ilgileniyor. Bunlardan ilki Pep Guardiola yönetimindeki lider Manchester City, diğeri de santrfora ciddi şekilde ihtiyaç duyan Roy Hogdson’ın çalıştırdığı Crystal Palace...
İMZA ATILMADI
26 yaşındaki golcü, Everton ile el sıkıştı. Merseyside ekibi Cenk’e yıllık 4 milyon pounddan 4.5 senelik sözleşme önerdi ve anlaşma yapıldı. Everton, Beşiktaş’ı da ikna etmeye çok yakın ama daha ortada bir sözleşme yok ve imzalar atılmadı. İngiliz ekibinin teklifi 20 milyon pound. Kartal bu rakamı yeterli buluyor ama ödeme süresi ve bonuslarla ilgili olarak görüşmeler devam ediyor.
ANCAK kontrat yapılmamış olmasından ötürü daha iyi bir teklif sunmaları halinde ibre Cyrstal Palace veya Manchester City’ye dönebilir. Siyah-beyazlı yetkililer bu takımlarla da aracılar vasıtasıyla dirsek temasını korurken transferin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Haberin Devamı