Gazete Vatan Logo
Futbol İngiltere'de gündem Mesut

İngiltere'de gündem Mesut

İngiltere, The Sun Gazetesi'nin Ebru Polat ile Mesut'u konuşmasını, Arsenalli taraftarların Mesut'un formasını almasını ve Arsenal teknik direktörü Wenger'in Mesut hakkındaki demeçlerini konuşuyor.

İngiltere'de gündem Mesut

İngiliz The Sun gazetesi şarkıcı Ebru Polat’ın Mesut Özil’le ‘burnu aktığı için’ birlikte olmadığını iddia etti. Gazete, Polat’ın Özil ile 2008’de Arsenalli oyuncunun kardeşinin düğününde tanıştığını belirtti. The Sun’a konuşan Polat ise düğün gecesi Özil’in odasına elinde gülle geldiğini belirtirken, “Beni bir gece kulübüne gitmeye ikna etti. Dönüşte ise ateşli bir şekilde öpüştük ancak onunla birlikte olmak istemedim. Burnu akıyordu ve sürekli burnunu çekiyordu.

2011 yılında ise benim için İstanbul’a geldi ama onunla buluşmadım. Beni kovalaması hoşuma gidiyordu ancak aşık değildim” ifadelerini kullandı.

İSPANYOLLAR MESUT OLMADI

Arsenalli taraftarların kulübün satış merkezinde Mesut Özil’in 11 numaralı formasını giyerek poz vermesi Real Madridliler’i kızdırdı... İspanyol basını, “Mesut’a gösteremediğiniz ilgiyi İngilizler göstermeye başladı” başlıklarını manşetlerine taşırken çok sayıda fotoğraf yayınladılar.


'TARZI BERKAMP'A BENZİYOR'

Arsenal'in hocası Arsene Wenger, takımının Stoke City’yi 3-1’le geçtiği karşılaşmanın ardından Mesut Özil’i kulübün efsanelerinden Dennis Bergkamp’a benzetti. İkilinin ortak özellikler taşıdığını belirten Fransız teknik adam, “Dennis biraz daha golcüydü ama yaşlanınca atmaktan ziyade gol attırmak niyetindeydi. Mesut daha orta saha görünümünde fakat o da goller atabiliyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı