Gazete Vatan Logo
Futbol İnönü’de şov var

İnönü’de şov var

Zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, liderlik hesabı yapan Trabzon’u 19:00’da ağırlayacak

SÜPER Lig’in zirvesinde beklenmedik puan kayıpları yaşanmaya devam ederken, Beşiktaş bugün sahasında lider Sivas’ın takipçisi Trabzonspor’u ağırlıyor. Ezeli rekabetin 36 yıla dayandığı devlerin kapışmasını FIFA kokartlı hakem Yunus Yıldırım yönetecek ve karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

DELGADO İLK 11’DE

HOLOSKO ve Ekrem’in sakatlıklarından dolayı forma giyemeyeceği karşılaşma öncesi Beşiktaş’ta son dakika gelişmesi yaşandı. Uzun süren sakatlığını atlatan Delgado, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından bu maçın 11’ine dahil edildi. Kurt hocanın Yusuf Şimşek’i yedek kulübesine oturtması beklenirken, bacağındaki ağrıları azalan Serdar Özkan da bugün sahada olacak. Nobre’nin tek forvet başlayacağı mücadelede, Denizli maçın gidişine göre Bobo’yu oyuna sürüp forveti ikileyecek.

‘ALO’ YERİNE COLMAN

TRABZON cephesinde ise teknik direktör Ersun Yanal ideal 11’ini belirledi. Sol kanat ve sağbekte seçim yapmakta zorlanan Yanal, son kararını Serkan ve Colman’dan yana verdi. Alanzinho’nun maç eksiğini düşünen genç çalıştırıcı Arjantinli’ye forma verirken, Alanzinho’yu maçın sonlarına doğru oyuna sokmayı planladığı öğrenildi. Defansın göbeğini Song-Egemen ikilisinden kurması beklenen Yanal, klasikleşen Umut-Gökhan Ünal forvet hattına güveniyor.

Sivok: Beşiktaş’ta jübile yapabilirim

BEŞİKTAŞ’IN Çek futbolcularından Tomas Sivok, Yavru Kartal Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istediğini vurgulayan Sivok şunları söyledi: “Çok büyük bir kulüpteyim. Bütün dünyada tanınıyor. Buranın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım kulüp bana katlanır da futbol hayatıma Beşiktaş’ta nokta koyarım”

Mali genel kongre 10.00’da yapılacak

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısı bugün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde saat 10.00’da yapılacak. Muhalefetin, başkan Yıldırım Demirören’e kulübün borçları hakkında sert eleştiriler getirmesi beklenirken, toplantıda yönetim kurulunun mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı aklanmalarıyla, 2009 yılı bütçesinin kabulü görüşülecek.

Trabzon kazanırsa Yattara ‘ev’lenecek

TRABZON’UN top cambazı futbolcusu Yattara’ya ’ev’ sözü verildi. İstanbul’da bir inşaat firması, bordo-mavililerin Beşiktaş’ı devirmesi halinde Gineli yıldıza ev hediye edeceklerini açıkladı. Yattara’nın daha önceden bu şirkete ait evlerden bir konut aldığı açıklanırken, motivasyon amaçlı bu oyuncuya yeni bir daire hediye edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı