Gazete Vatan Logo
Futbol İnönü’ye kazma nisanda!

İnönü’ye kazma nisanda!

Fikret Orman stad konusunda müjdeyi verdi

İnönü’ye kazma nisanda!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı’nın yeniden yapımı için çalışmaların nisan ayında başlayacağının müjdesini verdi.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı camianın beklediği haberi Almanya’dan verdi... Orman, yıkılıp aynı yerinde yeniden yapılacak olan İnönü Stadı’na ilk kazmanın nisan ayında vurulacağını açıkladı.

YENİLENECEK İnönü Stadı’nın işletmesine talip olan ve bunun için 150 milyon dolar vermeyi taahhüt eden Sportfive şirketi ile görüşmeler yapıp, yine aynı firmanın işlettiği statları gezmek amacıyla Almanya’da bulunan Fikret Orman, stadın inşaatına nisan ayında başlanacağının müjdesini verdi.

KAPASİTE 42 BİN!

YENİ stadın 42 bin koltuk kapasiteli olacağı, 150 adet locanın yapılacağı belirtilirken, içinde ayrıca restorantların ve VIP Park’ın bulunacağı ifade edildi. Stadın inşaatının ise 1 sezonda bitirilmesi planlanırken, bu süreçte Beşiktaş’ın maçlarını hangi statta oynayacağına ise teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcuların görüşü alındıktan sonra karar verileceği kaydedildi.

Kıran Münih’te stat inceleyecek

BAŞKAN  Fikret Orman ve yeni stadyum projesinden sorumlu yönetici Umut Güner’in yanı sıra futbol komitesi başkanı Tamer Kıran da Almanya’da... İsmail Köybaşı ile birlikte Münih’e giden Kıran, burada Orman ve Güner gibi stat incelemesi de yapacak.

AOL Arena’yı gezdiler

ALMANYA’YA Sportfive şirketinden brifing almak üzere giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yeni stadyum projesinden sorumlu yönetici Umut Güner, dün gece Hamburg-Schalke maçını da izlediler. Ayrıca maçın oynandığı AOL Arena’da da incelemeler yaptılar.

Haberin Devamı