Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Inter'de Caner krizi! İstenmiyor...

Inter'de Caner krizi! İstenmiyor...

Sezon başında bedelsiz olarak Inter'in yolunu tutan Caner Erkin'in İtalya macerasının sallantıda olduğu iddia edildi

Inter'de Caner krizi! İstenmiyor...

Sezon başında bedelsiz olarak Inter'in yolunu tutan Caner Erkin'in İtalya macerasının sallantıda olduğu iddia edilmeye başlandı. Roberto Mancini'nin ısrarı sonucunda takıma kazandırılan Caner'in yeni teknik direktör Frank de Boer tarafından istenmediği öne sürülüyor.

ROTASI İSPANYA YA DA ALMANYA OLABİLİR

İtalyan basınında çıkan habere göre, teknik direktör Frank de Boer, kafasındaki Inter 11'ini belirlerken, sol beke Davide Santon'u yazdı. 27 yaşındaki A Milli oyuncuyu planları arasına almayan De Boer, Caner'e teklifleri de değerlendirebileceğini iletti.

Caner Erkin için İspanya ve Almanya'dan bazı tekliflerin de geldiği öne sürülürken, yeni transferin ayrılmasının sürpriz olmayacağına vurgu yapıldı.

Ailevi nedenlerden dolayı Türkiye macerasını sonlandıran ve Mancini'nin çağrısını dinleyen Caner'in yaşadığı bu şanssızlık sonrası nasıl bir karar vereceği şimdiden merakla beklenmeye başlandı

ÇİZME BASINI "HARİKA" DEMİŞTİ...

Caner'in transferi sonrasında La Gazzetta dello Sport, Caner Erkin'in transferi mükemmel bir zamanlamada yapıldı. Sol kanat oyuncusunun, Fenerbahçe'den bonservissiz alınması, Inter'in diğer transferlerinin de böyle olacağına bir örnek teşkil edecektir. Erkin, gelecek 3 yıl için yılda net 2 milyon Euro kazanacak" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

(Sporx)