Gazete Vatan Logo
Futbol İnter paraları saçacak

İnter paraları saçacak

Çizme’de tekrar şampiyonluk kazandığı ve Avrupa’da söz sahibi olduğu yıllara dönmek isteyen İnter’in Çinli sahipleri, gelecek sezon için transfere 150 milyon Euro (590 milyon TL) ayırdı.

İnter paraları saçacak

İtalya’da eski günlerini mumla arayan İnter’in yeni sahibi olan Çin şirketi Suning Grup, takımı önümüzdeki sezon tekrar ayağa kaldırmak adına kesenin ağzını açma kararı aldı. Çizme’nin önemli spor gazeteleri arasında yer alan Tuttosport, İnter yönetiminin transfer için ayıracağı bütçenin 150 milyon Euro civarında olacağını yazdı. Transferde genç oyuncuların yanı sıra en az iki tane de yıldız seviyesinde futbolcu alınacağı konuşulurken, bu isimlerin kimler olduğu konusunda ise henüz bir bilgiye ulaşılmadı.

‘Sözleşmeme sadık kalacağım’

Bu arada İnter’in teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü Chelsea’nin hocası Antonio Conte, İngiltere’de mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. Premier Lig’de lider olan takımında yapacağı çok şey olduğunu ifade eden Conte, “2019’a kadar sözleşmem var ve buna sadık kalacağım” yorumunu yaptı.

Yılın en iyi hocası

Bu sezon başında İtalya Milli Takımı’ndaki görevinden ayrılan ve İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin başına geçen Antonio Conte, sezona kötü başlasa da kısa sürede takımı toparladı ve ligde zirveye taşıdı. Conte bu performansıyla da daha sezon bitmeden ilk büyük ödülünü, Londra Futbol Ödülleri’nde elde etti. Conte, Yılın En İyi Teknik Direktörü seçilirken yine Chelsea’den N’Golo Kante, Premier Lig’de Yılın Futbolcusu unvanına layık görüldü.

Haberin Devamı