Gazete Vatan Logo
Futbol İpler kopuyor!

İpler kopuyor!

Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonu dün bitti. Futbolcunun istediği ile yönetimin önerdiği rakam arasında da uçurum var.

İpler kopuyor!

BEŞİKTAŞ sağ açığını kaybetmek üzere... Siyah-beyazlıların geçen sezon R.Kazan’dan kiraladığı Gökhan Töre’nin 7.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu dün itibarıyla bitti. Yani artık bu transferde Kartal’ın bir önceliği ve bu fiyatı ödeyip genç oyuncunun bonservisini koşulsuz şartsız alma şansı kalmadı.

ANCAK başkan Fikret Orman ve yöneticiler zaten uzun süredir Gökhan’ın bonservisine 7.5 milyon Euro ödeyemeyeceklerini, bu fiyatı aşağı çekmek istediklerini, önemli olanın oyuncuyla anlaşmak olduğunu ifade ediyorlardı. İşte asıl sıkıntı da zaten orada yaşanıyor...

YÖNETİM, Gökhan’ı Rus temsilcisinden 350 bin Euro’ya kiralamış ve oyuncuya da geçen sezon 900 bin Euro garanti ve 10 bin Euro da maç başı ücret ödemişti.

Yöneticiler “Gökhan’ın bonservisi alınacak mı?” sorusuna her defasında “Gökhan Töre, Beşiktaş’ta Gökhan Töre oldu. Bu kulübe vefa borcu var ve fedâkarlık yapmalı” şeklinde açıklama yapıyorlardı. Fakat Gökhan’dan beklenen yaklaşım gelmedi.

FARK 900 BİN EURO!

GENÇ futbolcu, siyah-beyazlıların devre arasında imza attırdığı Cenk Tosun’a verilen yıllık 1.7 milyon Euro’yu hatırlatıp, “Ben de 2.1 milyon Euro istiyorum” dedi. Beşiktaş ise 22 yaşındaki oyuncuya senelik 1.2 milyon Euro önerdi.

YANİ bonservis probleminin yanı sıra oyuncuyla da 900 bin Euro’luk bir sorun var ortada. Kısacası Gökhan Töre’yle ipler kopuyor.

Haberin Devamı