Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Isla'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklama

Isla'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklama

“Buraya gelmeden önce bu lig hakkında bildiğim en güçlü takımların F.Bahçe ve G.Saray olduğudur. Kulübümüzü Şampiyonlar Ligi’ne geri döndürmenin zamanı geldi artık.”

Isla'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklama

F.BAHÇELİ Mauricio Isla, hedeflerinin bu sezonu şampiyon tamamlayarak, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek olduğunu belirtti. F.Bahçe Gazetesi’ne verdiği röportajda son 2 yılın şampiyonu Beşiktaşlılar’ı kızdıracak açıklamalar yapan Şilili, şu ifadeleri kullandı:

“F.BAHÇE, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri ve üç yıllık süreçte şampiyon olamama gibi bir durumu söz konusu. Ancak F.Bahçe, her zaman şampiyon olması gereken ve bunu hedefleyen bir takım. Bizim yolumuz kesinlikle şampiyonluk olmalı.

HEDEFİMİZ bu sezon şampiyon olarak önümüzdeki sezon adımızı Şampiyonlar Ligi’ne yazdırmak. Kulübümüzün dünyanın en güzel organizasyonu olarak adlandırılan Devler Ligi’ne geri dönmesinin zamanının geldiğini düşünüyorum.

Yeni oyuncu olmama rağmen takım içindeki hedeflerimizin farkındayım. Bu kulübün neler istediğini biliyorum. Bu kulüp şampiyonluk istiyor, Devler Ligi’ni istiyor ve biz de bunun için çalışacağız.

BURAYA gelmeden önce Türkiye Ligi hakkında bildiğim, en güçlü takımların F.Bahçe ve G.Saray olduğu. Türkiye, insanların çok fazla bilgi sahip oldukları bir lig değildir ama buraya geldiğimde seviye ve futbola gerçekten şaşırdım.
F.BAHÇE’YE geldiğimden beri yaşayacağımız rekabetin hissiyatı da bizde uyanmaya başladı. Bu durumda beni son derece mutlu eden bir nokta oldu. Takımda çok rekabetçi bir ortam buldum. Bu, hepimiz için güzel olacak. Türkiye’ye geldiğim için hiç pişmanlık duymuyorum. Böyle büyük bir kulübe gelmeye ihtiyacım vardı. Hedefleri yüksek olan bir kulüp.”

Haberin Devamı